Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.351
Cevap
211
Favori
409.745
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sayın ver kurtul öncelikle bu nicke ait bir müşterimiz olmadığını beyan etmek isterim.. eğer işleminizi bizde yaptordıysanız işlemi kimin yaptığını ve ne zaman geldiğinizi lütfen yazarmısınız.. özeldende sizinle iletişime geçmeye çalıştık fakat cevap yazmadınız. bizim işlemlerimizin tümü yazılı olarak garantilidir.. şuana kadar işleme girmiş tüm müşterilerimizle iletişim halindeyiz hiç böyle bir durumla karşılaşan müşterimiz yoktur..
    Eğer gerçekten bize gelmiş ve mağdur iseniz ve biz tüm PARANIZI İADE etmeye hazırız.. ve bundan sonraki işlemleriniz ücretsiz yapılacaktır.. tek koşulumuz isiminizi ne zaman geldiğinizi ve işlemi kimin yaptığını bize yazmanız...
    Eğer işleminizi başka bir yerde yaptırdıysanız ki muhtemelen öyle lütfen bunu genelde beyan edin zira yazınızdan işlemin benim kurumumda yapıldığı algısı oluşuyor..
    Bu yazınızın tamamen yanlış ifadeden ibaret olduğunu hiçbir kötü niyet içermediğini düşünmekteyim..
    Forumda işleme gelmiş forumun eski üyesi olan ve memnun kalan müşterilerimizin açıklamaları ve kendi paylaştıkları resimler mevcuttur.. hiçbir iğneli müşterimizde sonuç alamama durumu yaşanmamıştır..
    Lütfen konuya açıklık getirin..
    saygılar
    op.dr. kadir aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apolet için ücret alabilir miyim? Bir de hangi makineyle yapıyorsunuz lazer epilasyonu?
  • ana18 kullanıcısına yanıt
    sayın ana18 diod lazer uygulaması yapılıyor.. sadece omuz bölgesi seans ücreti 75 tldir. eğer yoğunluk çok değilse iğneli yaptırmanızı tavsiye ederim.. en azından hayat boyu bir daha uğraşmazsınız
    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    sayın ana18 diod lazer uygulaması yapılıyor.. sadece omuz bölgesi seans ücreti 75 tldir. eğer yoğunluk çok değilse iğneli yaptırmanızı tavsiye ederim.. en azından hayat boyu bir daha uğraşmazsınız
    saygılar
    op.dr. kadir aksu

    Diod çok ağrılı oluyor deniyor. Aleksandrite cihazına göre daha iyi mi sonuç veriyor? Haftasonu yaptırıp salı günü denize gitmeyi planlıyorum. Diod ya da iğnelide 3-4 gün içinde görünüm kılsız oluyor mu?
  • ana18 kullanıcısına yanıt
    Syn ana18 diot alexe göre çok daha acısız bir teknolojidir. İşlem sonrası 3-4 gün deniz için yeterlidir ancak havuz için tavsiye etmiyorum zira enfeksiyon riski havuzda daha fazla. İğnelide ise işlemler tamamen bittikten en az 15 gün sonrasına kadar ki bu süre kabukların dökülme süresidir kesinlikle gidemezsiniz. Ayrıca sonrasında da güneş koruyucularla korumanız gerekir bölgeyi. İğnelide kıllar traşlanmadan gelinir ve tek tek alındığı için aynı anda kılsızlık sağlanır. Lazerde ise kıllar traşlanarak gelinir ve işlem sonrası yeni gelen kıllar 10-15 gün içinde dökülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.
    Geçen hafta Perşembe akşamı yanak üstü lazer yaptırmak için naturel estetik firmasına gittim. Kadir hocanın ve ilgili kurumda çalışan arkadaşların çok canayakın kişiler olduğunu gördüm. İlk etapta çekinsemde, içeri girer girmez sıcak bir ortam olduğu anlaşılıyor ve çekinceleriniz ortadan kalkıyor.
    Kadir hoca daha siz soru sormadan bütün aklınızdaki soruların cevaplarını detaylı bir şekilde anlatıp, operasyona bilinçli bir şekilde başlamanızı sağlıyor. Sonuca göre tekrar yazıp, aklında soru işareti olan arkadaşları tekrar tekrar bilgilendireceğim. Kesinlikle çekinecek, sıkılacak bir durum yok. Epilasyon yaptırmasanız dahi, gidip ortamı görmenizi, Kadir beyle muhabbet etmenizi tavsiye ederim. Gittiğinizde işlemler hakkında aklınızda soru işareti kalmayacağı kesindir. Burada yazılanlardan ziyade gidip bilgileri aldığınızda kesin kararınızıı verebilirsiniz.
    Saygılarımla.
  • Sayın kartalatakan üzerinizde iyi intiba bıraktığımıza inanın çok sevindim. İnşallah beklediğiniz sonuca ulaşır teveccühünüze layık oluruz. Bu güzel yazınız için ayrıca teşekkülerimi sunarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    whatsapptan konusuyoruz normalde ama diğer insanların da yararlanması amacıyla buradan sorayım.

    İğneli epilasyonda kabuklanma olmaması gerekiyormuş diye duydum, kabuklanma oluyorsa tam kıl köküne değil de deriye zarar verildiği anlamına geliyormuş. Ve bunu bir çok uzmandan duydum, elbet karşı bir teoriniz vardır ama açıkçası söylenenler çok mantıklı geldi. Kıl köküne ince işlem yapılsa hatasız şekilde, zaten neden kabuklanma olsun ki?
  • Sayın nerminatör sorunuz için teşekkür ederim. Çok önemli bir konuyu açıklama fırsatı verdüniz bana. Konuyu şöyle ifade edeyim. Öncelikle kabuklanma cihaz teknolojisiyle alakalı bir durum. Temel olarak elektroliz denilen iğneli epilasyonda flash, blend ve termoliz yöntemleri mevcuttur. Flash yöntemde galvanik akım verilerek kıl kökünde sodyum hidroksid oluşumu ve kıl kökünde patlama yaratılır ki iğneli epilasyonun en az acılı,kabuk oluşturmayan, ancak başarı şansı en düşük,kraterimsi iz bırakma riski olan yöntemidir. Termoliz ise kıl köküne direkt elektrik verilerek su moleküllerinin kaynaması ve ısı etkisiyle yanık oluşturması prensibiyle çalışır ki bu yöntem en acılı, kabuk oluşturan yine iz riski en yüksek olan lakin en başarılı yöntemdir. Uygulayıcının çok profesyonel olması gerekmektedir zira yanık boyutunu en az ancak bu durumda sağlarsınız ve iz bırakmadan kıllardan kurtulursunuz. Blend yöntem ise ikisinin karışımı olan bir yöntemdir ve kabuklanma daha az acı ama ortalarda bir başarısı vardır. Şimdi kabuklanma olmaz diyen arkadaşların da, olur diyen arkadaşların da haklı olması gibi bir durum ortaya çıktı:) yani konu tamamen yöntemle alakalı. İz konusuna gelince acemi bir estetisyen hangi yöntemi kullanırsa kullansın iz bırakma riski çok çok yüksektir. Hele ki termolizde neredeyse kaçınılmaz olur. Profesyonel bir estetisyende ise hangi yöntemi kullanırsa kullansın iz riski çok çok düşüktür ama yöntem eğer flash ise başarı şansı da düşecektir. Bu nedenle meslekte çok profesyonel olanlar acı ve kabuklanmaya değil başarıya odaklı çalışırlar. Bu nedenle de termoliz bizim tercihimizdir. Yani benim kurumumda otokontrollü termoliz cihazını kullanamayan biri asla çalışamaz. Bu tip makineyi kullanabilmek için ultra profesyonel olması gerekir. Bana gelip ben iğneli biliyorum diyen bir sürü estetisyene makineyi gösterince o kadar da bilmiyorum deyip geri dönüyorlar. Evet termoliz acısı olan kabuklanması olan bir yöntem ama o kadar para verdikten sonra %100 sonuç mu yoksa daha az acısın,kabukta olmasın ama daha fazla para vereyim ve %80 sonuca razı olurum mu dersiniz... Eğer tercih ikincisi olursa sözüm yok. iğnelide başarı yöntem ve uzmana bakar. İkinci tercihiniz olan işlemi genelde daha yeni mezun acemi estetisyenler tercih eder . Nedeni iz bırakma kaygısıdır. Benim uzmanlarımın böyle kaygısı olmaz. Şimdiye kadar yüzlerce estetik sakal kaş çalışması yaptık hiç sorunumuz olmadı. Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARTALATAKAN kullanıcısına yanıt
    sayın kartalatakan düşünceleriniz beni oldukça memnun etti. paylaşımınız için ayrıca teşekkür ederim
    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • Kadir Bey, soracaklarım belki önceden sorulmuştur kusura bakmayın lütfen.

    1. Kıldan ziyade tüylere de iğneli epilasyon yapılabilir mi?
    2. İğneli epilasyondan ne kadar süre sonra havuza/denize girebiliriz?
    3. İşleme alınacak bölgeyi göstermek, bilgi almak ve kafamdaki soruları yöneltmek amacıyla randevu alabilir miyim? Ve randevu ücretiniz nedir? Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Alp iğneli epilasyon her renk ve her kalınlıkta kıl ve tüye yapılabilir. Denize girme konusuna gelince iğneli epilasyon sonrası tüm işlemler bitene kadar pek tavsiye etmiyoruz. işlemlerin bitiminden 15 güne kadar tüm kabuklar düşer ve sonrası güneş koruyucu kullanmak suretiyle denize girebilirsiniz. Muayenelerimiz tamamen ücretsizdir. Dilediğiniz zaman bir randevu alıp merak ettiğiniz tüm konularda ücretsiz olarak bilgi alabilir ve muayenenizi olabilirsiniz. Ayrıca yeriniz uzaktaysa veya gelmeniz sorunluysa bayram sonrası watsapp tan foto göndererek süre ve fiyat bilgisi talep edebilirsiniz. Watsapp numaramız 0506 114 91 11 dir. Randevu için 0212 590 44 42 veya watsapp nosundan talepte bulunabilirsiniz. Saygılarımla iyi bayramlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm forum ailesinin Ramazan bayramını kutlar sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler. Tecrübe edinmiş veyahut tedavi almakta olan arkadaşlar fotoğraf veya tecrübelerini bizlerle paylaşırsa çok sevinirim. Sayenizde fikir sahibi oluruz hem..
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    TÜM FORUM ÜYELERİMİZE YAZ KAMPANYASI



    *** KEMERÜSTÜ lazer paket : 1500 TL


    *** TÜM VUCUT LAZER PAKET : 2500 TL ( kalça kasık hariç )

    *** TÜM VUCUT LAZER PAKET : 3500 TL ( kalça kasık dahil



    İĞNELİ EPİLASYON KAMPANYA !!!!!!!!!!!!

    *** 20 saatlik paket : 2250 TL dir.

    iğneli işlemlerimiz % 100 bitişe yazılı garanti verilerek yapılmaktadır..
    saygılar
    op.dr. kadir aksu
    www.naturelestetik.com
    0212 590 44 42
    0 506 114 91 11

    Adres: Reşitpaşa cd. Altıntaş iş merkezi No:55 Kat:4 D:69 Avcılar/İstanbul
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    [size=4]SAYIN FORUM ÜYELERİMİZ

    iğneli işlemine göstermiş olduğunuz aşırı talep nedeniyle Eylül , Ekim ve Kasım ayları oldukça yoğundur.. Bu tarihlere ait programlar şimdiden yapılmaktadır. Bu tarihlerde iğneli işlemi yaptırmak isteyen

    üyelerimizin istediği tarihleri kurumu arayarak yada watshapp tan yazarak rezerve etmeleri gerekmektedir. ilginiz için teşekkürler

    op.dr. Kadir Aksu

    Naturel Estetik
    0 212 590 44 42
    0506 114 91 11



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 31 Ağustos 2016; 18:10:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    TÜM FORUM ÜYELERİMİZE YAZ KAMPANYASI



    *** KEMERÜSTÜ lazer paket : 1500 TL


    *** TÜM VUCUT LAZER PAKET : 2500 TL ( kalça kasık hariç )

    *** TÜM VUCUT LAZER PAKET : 3500 TL ( kalça kasık dahil



    İĞNELİ EPİLASYON KAMPANYA !!!!!!!!!!!!

    *** 20 saatlik paket : 2250 TL dir.

    iğneli işlemlerimiz % 100 bitişe yazılı garanti verilerek yapılmaktadır..
    saygılar
    op.dr. kadir aksu
    www.naturelestetik.com
    0212 590 44 42
    0 506 114 91 11

    Adres: Reşitpaşa cd. Altıntaş iş merkezi No:55 Kat:4 D:69 Avcılar/İstanbul

    Sayın Hocam,

    Kemer üstü bölgesi nereleri kapsamakta ve 1500 tl ücret tek seans ücretimidir yoksa bitene kadar vb. midir aydınlatırmısınız?
  • sayın azzazelll keme rüstü bölge bel üstündeki tüm bölgeleri kapsar... Sırt omuz, göğüs yarım kol emse boyun yanak gibi.. 1500 tl 10 seanslık paket ücretidir. lazerde yazılarımı okuduysanız asla kalıcı bir bitiş sağlanmadığı için bitene kadar şeklinde satılan lazer paketleri tamamen müşteriyi yanıltmak adına satılan paketlerdir. Bu nedenle kurumumda bu şekilde bir satış yoktur. hangi kuruma giderseniz gidin 10 seans en son noktadaki görüntüyü sağlamak için yeterli bir seans sayısıdır. 10 seanstan sonra mevcut görüntünüzü korumak için yılda 2 veya 3 kez mutlaka tek seanslık atışlara gitmek gerekir. aksi taktirde bir süre sonra incelmiş olan tüyler yeniden kalınlaşacaktır. eğer tamamen bitmesini istiyorsanız iğneli epilasyon tek yöntemdir. ( uzman bir kişi yapıyorsa ve yazılı garanti veriyorsa ) Biz iğneli işlemlerimize 3 turda bitirme garantisi veriyoruz ve bunu yazılı olarak taahhüt ediyoruz fakat lazerde böyle bir şey malesef mümkün değildir.

    saygılar
    op.dr. kadir aksu
  • Hocam,
    Açıklayıcı cevabınız için teşekkürler,İstanbulda olsam hastanız olmayı kesin tercih ederdim fakat ankaradayız malesef buradada anlaşmalı veya tanıdığınız olmadığını daha önce belirtmişsiniz malesef,teşekkürler.
  • kaç seansla bitiyo ki
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.