System32.dll
=> iOS 8'den sonra çıldıran Autocorrect...
(6.1.2015 23:43:26)
Selamlar,
Forumda bu konu açılmadı diye gördüm, açıldıysa affola uzun zamandır her konuyu irdeleyemiyorum kaçmış olabilir.
Sıkıntı birçok insanın da yaşadığını gördüğüm Autocorrect sorunu.
Türkçe dil kullanırken autocorrect cümle içinde bazı kelimelerin baş harflerini büyük yazıyor kafasına göre, özel isim olmasa dahi. ( son örneklerim: Düzey, Tarafından, Türev, Sınav(hatta bunu özel isim sayıp kesme ile ayırıyor kelimeyi))
Bazen de bir kelimeyi tamamen büyük harflerle yazmaya karar verip o şekilde yazıyor.
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar bir çözüm bulabildi mi ? Veya sadece bende mi oluyor( 3 4 kişide gördüm o yüzden buna az ihtimal veriyorum )
Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
İyi forumlar
HiGHWAYMOUSE
=> iOS 8'den sonra çıldıran Autocorrect...
(6.1.2015 23:45:11)
Bende de oluyor maalesef. Çözümünü bekliyor Olacağım. Bak işte olacağım"ı büyük harfle başlattı.
AirSupport
=> iOS 8'den sonra çıldıran Autocorrect...
(7.1.2015 00:16:54)
Ayarlardan kapat otomatik yazım düzeltmesini
a1g0rithm
=> iOS 8'den sonra çıldıran Autocorrect...
(7.1.2015 00:34:33)
iOS 7'de mis gibi çalışıyordu. Ben de aynı saçmalıktan yakınıyorum. Komple kapatmak dışında şimdilik benim bildiğim Çözümü yok maalesef.
DemirKipi
=> iOS 8'den sonra çıldıran Autocorrect...
(7.1.2015 00:44:34)
Aynı sorun bende de var. Otomatik düzeltme olmadan klavye kullanmak işkenceden ibaret. Bir şekilde güncelleme ile çözülmesi lazım bu sorunun.
System32.dll
=> iOS 8'den sonra çıldıran Autocorrect...
(7.1.2015 09:25:47)
Kapatmak istemiyorum, bence çok yararlı iOS7'deki gibi işlese.
Çözümü bilen varsa paylaşabilir mi ?
akke4323
=> iOS 8'den sonra çıldıran Autocorrect...
(7.1.2015 10:32:28)
quote:
Orijinalden alıntı: System32.dll Kapatmak istemiyorum, bence çok yararlı iOS7'deki gibi işlese. Çözümü bilen varsa paylaşabilir mi ? |
Hocam bende ayni dertten muzdaribim. Tam olarak çözüm olmasada yanlış yazan kelimeleri kisayol olarak ekleyebilirsiniz en azından ben kesme işareti ile yanlış yazdıklarını ekledim.
DemirKipi
=> iOS 8'den sonra çıldıran Autocorrect...
(7.1.2015 10:33:31)
Şuan için çözüm yok görünüyor. Güncelleme bekliyoruz.
TR_001
=> iOS 8'den sonra çıldıran Autocorrect...
(7.1.2015 13:59:40)
Ayni durum bir de Lumia telefonumda Başıma gelmişti. Wp 8.0 da iken mükemmel olan kelime tahmini ve düzeltmesi wp8.1 ile çöpe dönmüştü. Şimdi de iPhone da yaşıyorum ve çok da rahatsız oluyorum. Zaman zaman hızlı yazmam ve göndermem gerekiyor (whatsapp, viber) ama bu sefer de başka başka kelimeler gidiyor ve mahçup oluyorum. Önemli mail yazışmalarımda dahi olur olmaz baş harfi büyük yazmaları veya kelimenin tamamını büyük yazmasından dolayı sürekli el ile düzeltmeye ihtiyaç duymam ise tam bir fiyasko diyebilirim. Yeni gelecek güncelleme ile inşallah bu soruna çözüm bulunur.
( şu yazımda bile sayısız olarak el ile düzeltmeler yapmak zorunda kaldım)
System32.dll
=> iOS 8'den sonra çıldıran Autocorrect...
(7.1.2015 14:51:58)
Güncelleme bekliyoruz da acaba haberdar mı Apple'dakiler bu sorundan :(
Onur__
=> iOS 8'den sonra çıldıran Autocorrect...
(7.1.2015 14:56:34)
Daha önce de konusu açılmıştı, orada bazı arkadaşlar iPhone yazılarınızı öğreniyor, yazmaya devam edin demişti, biz de biliyoruz tabi bunu, ilk iPhone'dan bu yana iPhone ekrana basış açınızı bile öğreniyor, lakin iOS8 ile sapıttı ve düzelmiyor, ben 3 ay dayandıktan sonra çözümü kapatmakta buldum, başka çaresi yok.
System32.dll
=> iOS 8'den sonra çıldıran Autocorrect...
(7.1.2015 15:45:57)
Öğrendiği şey başka bir şey bunlarla alakası yok. iOS 8'de sorun var çok net bir şekilde..
freedom77
=> iOS 8'den sonra çıldıran Autocorrect...
(7.1.2015 16:49:16)
Aynı dertten müzdaribiz
DemirKipi
=> iOS 8'den sonra çıldıran Autocorrect...
(18.1.2015 12:01:36)
Bu sorunu çözmenin en iyi yolu şimdilik aynı kelimeleri tekrar tekrar yazmak. Mesela "çalışıyor" yazdığımızda otomatik olarak baş harfini büyük olarak düzeltiyor. Ancak 4-5 kere aynı kelimeyi inatla küçük yazarsanız artık baş harfini büyütmüyor. Gördüğüm kelimeleri bu şekilde düzeltiyorum şimdilik. Umarım yeni güncelleme ile bu sorun ortadan kalkar.