Şimdi Ara

M778 TABLET PC ROOT Ve Daha Fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende aynı tablete sahibim ve eğer sizlerde aynı tableti kullanıyorsanız beni takip edin bu tabletle ilgili bir kaç şey paylaşacağım.
    Beni BURADAN ve bu başlık altından takip edebilirsiniz.

Arkadaşlar şuan bu konuyu okuyorsanız ve sizi ilgilendirmiyorsa bile up yaparsanız çok sevinirim çünkü bu tablete Root yapmak ve bu Tablete Root yapmayı öğrenmek, bununla ilgili konu bulmak çok zor ben bile tableti aylar önce almama rağmen rootu bugün yapabildim.

Nereden Alabilirim:http://www.teknosa.com/urunler/125042719/firebrand-wireless-m778-7-tablet-pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlook78 -- 27 Temmuz 2013; 14:30:20 >

• İlk Paylaşımım Herkesin Aradığı Şey Olan Bu Tablete Nasıl Root Atabilirim.

Teknosa Firebrand M778 Tablet PC Root Yapma

Evet arkadaşlar bu Tablete sahip olan herkesin yana yakına aradığı Root yapma işlemini az önce bizzat gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Kendi tabletimde işe yaradı sizin içinde çok faydalı olacağını düşündüğümden dolayı bunu sizinlede paylaşmak istedim. Dosyayı İndirme linki buradan paylaşılmıyor nedense bu yüzden TIKLAYIN
    Arkadaşlar öncelikle SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse adlı rar içindeki dosyaları çıkartın ve yazacaklarımı işlem sırasına göre yapın;

1) Cihazınızı pc ye takın ancak usb yi aç demeyin cihazdan.
    2) Daha sonra SuperOneClick.exe adlı programı açın.
    3) Programda hiç bir şeye tıklamadan cihazdan USB hata ayıklamayı açın.
    4) Program cihazı görmüş olacaktır ve sol köşedeki Root a tıklayın ve gelen
    sorulara sonuna kadar Yes tıklayın.
    5) Eğer tabletinizin ekranında yükleme esnasında bir yazı çıktıysa ve tabletinize
    yeni bir program eklendiyse Root işlemi başarılı olmuş demektir. Hayırlı olsun.
    Not: Root işleminin başarılı olup olmadığını yüklenen Superuser ile anlıyoruz. Altta resimde Türkçe Klavyenin üstündeki simge.
     M778 TABLET PC ROOT Ve Daha Fazlası

Bir Teşekkürü Çok Görmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlook78 -- 5 Şubat 2013; 12:27:23 >

• Evet arkadaşlar harika bir paylaşım daha Bilgisayarda Android'e Kablolu İnternet Bağlama.
  • bir an önce deniycem kardeş 6 aydır arıyom bulamadım çok saol.
  • kardeş link silinmiş acil yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wete55

kardeş link silinmiş acil yardım

HOCAM HANGİsi silinmiş yardımcı olayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kırık linkleri bana buradan bilirebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • M778 Hard Format: FORMAT

• sorun ve sorularınızı alabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.