Şimdi Ara

M4M900M Driver Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya Arkadaşlar Ben Pcme Format Attım fakat Driverden Anladıgım Soyenemez 5 6 saattdir ugrasıyorum bi el atın Allah İçin Anakart Modeli p4m900m/p4m900m2 (MS-7255 v.2) arkadaşlar Msının sitesinden bişi bulamadım hani ara felan diye solemeyin Graohic driver lazım sadece :)

• kardesım eksık olan drıverın donanım kımlıgını verırmısın yardımcı olayım sana
  • Ya Senin Dedigni Pek Anlamış degilim Hani bana graphic driveri lazım biraz daha acsan belki anlarım :S
  • aygıt yonetıcısne gır ordan eksık olan yanı surucunun basında unlem olan suruye sag klık yap ve ayrıntılardan donanım kımlıgı secenegını sec karsına cıkan ılk satırdakı aygıt kımlıgını sıteye yazman kopyalayıp yapıstırman yeterlı benım ıcın
  • http://tr.msi.com/service/download/ burası sana yardımcı olabılırdı aslında ama ıslemcı soketının modelını bılmen lazım dostum
  • http://tr.msi.com/service/search/?kw=p4m900m&type=product

burdan anakart modelını sec ve onbard ekran kartı surucunu ındır dostum
  • PCI\VEN_1002&DEV_5B60&SUBSYS_00000000&REV_00 Bunu buldum sen ilk aygıt yoneticisi dedin aradım sonra bilgisayarım ozellikler aygıt yoneticisini buldum orda Video denetleyicisi(VGA uyumlu) yazıyo unlemli işte ona sag klck ozellikler yaptım ayrıntılardan donanım kimligini buldum ilk satırı yazdım yanlıssa soyle bida bakiim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Verdigin Linkten daha once bir cok kez arama yaptım fakat gercekten az bilgim oldugu icin senide yoruyorum :S anlayamadım sadece BİOS denen bişey var Cok Ozur diliyorum :/ :(
  • BİOS denen şeyleri yukiyimmi yoska sen bana bi care bulabilrmisin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.