Şimdi Ara

M2N68-AM SE2 Ses sürücüsü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kendi kurulum cd sinde HD ses sürücüsünü kurmama rağmen sürücüyü görmüyor.
    Daha önceki formatda da aynı sorunla karşılaşmıştım ve bir bilgisayar tamircisine vermiştim.Babam almaya gittiğinde cd üzerinden kurabilirdi kendisi de demiş tamirci.
    Fakat Driver cd sinin altını üstüne getirmeme rağmen yapamadım, indirmediğim driver kalmadı.
    Aygıt yöneticisinde tanınmayan aygıtın adı High definition aduio veri yolundaki ses aygıtı.
    Yardım ederseniz çok minetttar kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 11 Şubat 2010; 16:52:29 >

• Bunun Bir Çok Nedenden Dolayı Olması Muhtemel İlk Önce Yapacağın Şey Bilgisayarda Xp Kurulu İse Hangi Servis Pack Kurulu Olduğuna Bakman Gerek.. Eğer SP 2 Kurulu İse Bazen Bu Gibi Sorunlar Oluşabiliyor (Bilgisarım a Sağ Tıklayıp Özellikler Dediğinde Windows Sürümü Yazar) Bunu Gidermek İçin İse İnternetten Hotfix HD Audio Windows Güncellemesini İndirip Kurman Gerekli Daha Sonra Ses Sürücüsünü Yüklemen Gerek.. Eğer Bilgisayarında SP 3 Yüklü İse Yanlıs Driver Yüklenmiştir Bunun İçinde Tavsiyem Anakart Sitesinden Güncel Sürücülerini İndirmen.. Eğer İndiremiyorsan Anakart Modelini Yaz Ben sana Link Atarım... En Son Olarakta Sunu Söyleyebilirim Windows Kurulumunda Bir Hata Meydana Geldiyse Bir Çakışma Söz Konusu İse Tekrardan Format Atman Gerekebilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus XONAR SE vs. realtek alc892
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.