Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Metin2 tc nasil peki? Yazilarimi begenmene sevindim ;D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli_yrk

Metin2 tc nasil peki? Yazilarimi begenmene sevindim ;D

Metin2 tc wom2 nin birazdaha kolay hali diyebilirim hocam, ilk leveller aşırı kolay,sonradan işin rengi görünüyo, ilerisi baya zor, item kasmak ve para kasmak zor baya, ofline pazar falanda var, bide aşırı derecede online oyuncu var, şu oyuncular sg de veya wom2 de olsa ne iyi olur diyorum bazen ama gerçi çoğu velet malesef :) Yinede güzel server, arada giriyorum bende berkayın bahanesine 61 lvl sura kastım, 75 olmadan almıyo loncasına çakal,baya ünlendi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoMuTa -- 5 Ağustos 2016; 16:00:37 >
  • Uzun süre Wommt2 oynadıktan sonra bir süreliğine Metin2Sg oynamaya karar verdim, oyn hakkında bir tavsiyesi olan, yol gösterebilecek var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papummmm

Uzun süre Wommt2 oynadıktan sonra bir süreliğine Metin2Sg oynamaya karar verdim, oyn hakkında bir tavsiyesi olan, yol gösterebilecek var mıdır ?

Ben kendi tavsiyemi vereyim, eğer farmı seviyosan oyna,pvp olarak baya bi emek vermen lazım ki anca itemlerini dizesin,frm olarak çok zevkli bir server,pahalı bir pazara sahip ama farm itemleride iyi para ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoMuTa -- 6 Ağustos 2016; 17:37:30 >
  • NoMuTa kullanıcısına yanıt
    Hocam, oyunda pek insan yok gibi, başlamaya değer mi ?

• quote:

oyuncu az evet. serverin sorunu para kazanamiyor olusu. parayla tec points alan az. ama yeni guncellemeler geliyor guzel olacak <3

• deli_yrk D kullanıcısına yanıt
    Bakalım, zaman içerisinde gelişimi göreceğiz .

• Eskilerden kalan bir kaç eşyay elden çıkararak 100 kk bir para elde ettim. Bu parayla 35 lvl farmı için ne item alınabilir, ne yapılabilir ? Sarı bayrak olup 35 levele kasmak isteyen var mıdır, kasmak sâhiden de zor geliyor .

• quote:

quote:

oyuncu az evet. serverin sorunu para kazanamiyor olusu. parayla tec points alan az. ama yeni guncellemeler geliyor guzel olacak <3

Hepsinin ana sebebi çok katı ve diktatör varii bi yönetim uygulamaları (oyundan oyuncuyu uzaklaştırdı ve soğuttu) mesela ben bazı konularda ne kadar katı olduklarını ve tutarsız olduklarını gördüğümde hevesim kaçmıştı.Ayrıca reklam yapmadan veya ticari anlamda hiçbir yatırım yapmadan ne bekliyorlarki, server çok kaliteli fakat uyguladıkları yanlış ve dengesiz politikalarla batırdılar.Bunun geri dönüşü çok zor

• papummmm P kullanıcısına yanıt
    Maviliyiz

• NoMuTa kullanıcısına yanıt
    Valla duzelirse ekime duzelmezse .. eylule kadar yolu var :)

Yabanci bi pvp buldum burasi kapanirsa diye alternatif :D

• M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
    15.7 kk

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
    50 kk

Farm için ilk iki itemimi aldım. Fiyatları tam olarak bilmediğim için zarara uğramış olabilirim, sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papummmm -- 7 Ağustos 2016; 19:28:52 >

Usta zirha niye o kadar para verdin ki? 50kk edip etmedigini bilmiyorum ama map2de zaten yatmazsin +4 5 6 klasik itemlerle birlikte. İhtiyacin olan tek guclu item silah. İkisine verdigin parayi birlestirip 25-30 arasi avg ve +3 4 tasli bi fms/pala alabildirdin hatta daha iyisi de olurdu. Simdilik devam et ama bir ara paran biriktiginde guzel bir silah alman gerek

• Adam gibi server da bol oyunculu bir server da şu oyunu oynayanilmek için ha bire server araştırır dururum. Yok arkadaş olmuyor. Bu kadar mı zor 99 lvl sınırlı lycan sız BİREBİR aynı metin2 serverı açmak ve hileye musama göstermemek.

Yapacakların şu kadar. 99 lvl sınır. Lycan yok. Geriye kalan HER ŞEY olduğu gibi metin2 gibi olacak. Bilmem o sistemi bilmem şu sistemi yok. Offline pazar da yok. Bunlar hep oyunun tatları zaten. Sen özellik katıyorum diyerek bişeyleri yok edersen tadı kaçıyor.

Exp kasma dır oyuna başlangıçta hızlı koşma şeyi bile verme kardeşim VERMEEEE. Hiçbir özellik hiçbir şey vermeeee. 99 şvl sınır lycan yok BU KADAR. Bu kadar mı zor bunu yapmak ?

Oyuncu toplar mı bilmem ama ben oynarım. Zamanımı ben bu tip bir servera harcamak istiyorum. Bi 10.000 oyuncu da olsun arkadaş. Haritalar da tek başıma single oyun gibi oynayacaksam ne anladım ben bu oyunun ONLİNE olmasından ?

En son wom2 olur diye düşündüm ama onda da oyuncu az arkadaş az. Çok az. 10.000 olması gerekiyor ki zevki çıksın.

Ama inanıyorum bir gün şöyle gönlüme göre bir server bulacam. Böyle tam benim için yaratılmış gibi olacak. Bundan 10 sene sonra da olsa olacak.

Hocam, +9 düz kaplan plaka 10 ile 15 kk arasında, beş efsun yapmak için de 15 kk harcasan 25 kk yapar, İki efsun nesnesi ile bu efsunların gelip gelmeyeceği de belli değil, maliyetine satış gibi bir şey kanımca.
    Tamam da ihtiyacin yok ki :) simdilik sadece silah iyi olsun yeter. Sonralari diger itemlerini de tamamlayip moonlight filan kasabilirsin ape dungeonda

• Gel singapur'a ;D

Bedensel olduğum için hp ve def sorunum oluyordu hocam, almak zorunda kaldım. 28 kk param kaldı, hp'li itemler bulsam harika olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papummmm -- 7 Ağustos 2016; 21:23:23 >
  • quote:

Gel singapur'a ;D

hoca bence koca server da oyunu bir sen oynuyorsun oyuncu yok ki hani ne diye geleyim ?
  • M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Bu tür itemlerin iyi para yaptığını görüyorum, fakat yeşim taşı olması işi bozdu sanki. Ederi nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.