Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
155.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni baslayanlar icin soyluyorum; butun sorularinizin cevabi konuda bulunmakta. Biraz inceleyin son sayfalari lutfen burada bize tekrar tekrar ayni seyleri yazdirmayin bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi Adıma Konuşayım Başkası Nasıl Bir Öneri Yapar Bilemem . .

Ben Zihinselim Hem Becerilerimi Hemde Eşyalarımın Seviyesini Yükseltmek İçin Zihinsel Kalmayı Tercih Ettim . .

Ayrı Bir Farm Hesabım Yok . .

Ama 5 LwL Hesap Açıp 1. Köyde Metin Kesebilirsiniz 15 LwL Olduğunuzda Bile 5 LwL' Lik Metinler BK Atıyor . .

30 LwL +6 +7 FMS Olan Bir Bedensel Savaşçı İle Zorlanmadan 2. Köyde Metin Kesebilirsiniz . .

Onun Yanında Metin Ararken Gördüğünüz Vahşi Okçu Vahşi Uzmanları Kesip Extra 1 2 Şansınız Sizinle Olursa 3 4 Belkide 5 FMS Düşürebilirsiniz . .

Bunlar Benim Fikirlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: fbgencer

Şu para nasıl yapılır sorusuna bi açıklık getirmek istiyorum belliki okumuyorsunuz eski sayfaları - ben başladığımda en başından beri okudum bu konuyu :) - şimdi ben başlayalı para kasmaya yaklaşık 17-18gün oldu istediğinz miktarın 3-4 katını yaptık çok şükür.
    Tabi bu para kasma olayı zilyon tane faktöre bağlı olup en başında online süresi,oyun bilgisi,şans vb durumlardan etkilenir.
    Ben başladığım günde 2 hesap açtım bedensel hesabı aynı gün 25yapıp madalyon düşürüp atını aldım oyunun en başında birisi için madalyon farmı çok yararlıdır kolay düşer,20 levelde oyun eldiveni kendi verir. Ha en kötü farmlardan da biridir harcadığınız emeğe değmez para olarak tanesi ortalama 150kk'dır. İşte ufak tefek para yaptınız bu hesabı 35e kadar kasın atını zırhlayın 2.köy metin farmı için kullanacaksınız. Açtığım diğer zihinsel hesabımlada kdp farmına gittin , kdp kırmızı bayrak 2.köydeki siyah ayılardan düşmektedir, kdp farmı çok bereketlidir zaten gördüğünüz üzere 1-2 sayfa geride 2saatlik eldivenle 16 tane düşürdüğümü paylaşmıştım tabiki ilk başlarda bilmediğim için 20levelde gidiyordum max 10-12 düşüyordu , tavsiyem 20 olmadan gidin 20olunca oyunun size vereceği itemlerin dropları değişiyor 34zırhları düşmüyor 20levelden düşükseniz ama 20olunca 34-42 level zırhlarıda düşüyor bunu yeni farkettim bende. Kdp farmının bir diğer faydası ayı safrası , ayı ayak derisi, beşgen kalkan , düşen hpli ya da özel efsunlu itemlerdir. Eğer sabredip saçma sapan şeylere para harcamaz kdplere + basmaya kalkışmaz kdpleri satarsanız - damlaya damlaya göl oluyor demedi demeyin ilk günler 100k'nın hesabını yaparken bir bakıyosunuz hesapta 80-90kk para olmuş - güzel bi şekilde para biriktirirsiniz. zaten bi kdp farmında yaklaşık 4-5 kk para yapılır ki bu en kötü ihtimaldir güzel ortalamalılar mesela +20ler 1kkdan gidiyor , yaparsınız güzelce bi 15kk alırsınız kırık taşlı dandik bir dolunay şu bizim atını levellediğimiz hesabı 30 yapmıştınız ya başlarsınız metine , 35e kasmanıza gerek bile yoktur siz metin keserken güzel güzel kasılır o At olmadan metin kesmek zordur yeşil iksirleri boşa harcamayın kullanırsınız , metin farmı benim en sevdiğim farmlardan biridir ayrıyeten Painkiller'in en çok söylediği farm çeşididir - adamın bi bildiği var demekki - günde 30 metin kırsanız at olmadan 30tane bk 30 tane taş demektir bu. En kötü ihtimallerden hadi hiç hava bk , büyülü keskinlik gelmesin 30uda kötü olsun bunların , 30 taşında hepsi +0 +1 +2 olsun ve ortalama 50k diyelim tanesine. Böylece ne yapıyor 2,1kk bklar 1,5kkda taşlar etti 3,6 kk(özellikle belirtiyorum bu 3.6kk az gelmesin bi canavar +4 düşer 7kkdan gider bi kritik taşı düşer 6-7den o gider şans faktörü bu) , hergün böyle kassanız zaten at zırhalayana kadar itemlerinize artıda basarsınız.

Burda belirtiyorum bu serverda level alması kolay hemde çok çok kolay önemli olan item yani para İteminiz yokken gereksiz yere level kasmayın , belli bi levelda tıkanırsınız itemsizlikten.

At zırhlandıktan sonra işler o kadar rahatlıyor ki dolunayı satıp bi kdp alın gene kötü bir şeyler , ben kendi metin farmımdan bahsedeyim 2saatlik eldivene 350kk para veriyorum, takıp eldiveni başlıyorum ne düşerse alıyorum karanlık metin ararken seyyar satıcıya satıyorum gereksizleri , +3 +4 taşları hava,keskinlik vb bkları saklıyorum. Farm bitiminde bakıyorum ki hesapta 6kk para birikmiş ki 0yangla başlarım her zaman Ayrıyeten düşen artı basma itemleri - değerli taş,+lı kurdele-paslı bıçak- kırık zırh- taşları ve bkları pazar hesabıma atıyorum eğer şanslıysam 1-2 tane güzel +4 taş düşüyor bazen 3 tane hava düştüğü oldu yani ortalama 15-20kk arasında para getiriyor bana

Bir de artı basma itemleri farmı var ondanda kısaca bahsedeyim çok uzadı çünkü , önemli olanlar değerli taş, süs eşyası , +lı kurdele bunlar düşük leveller için geçerli.
    Yükselen levellerda örümcek gözü , ağı, kesesi , bacağı kolu her neyi varsa değerli bu arkadaşın

Durum bu arkadaşlar umarın faydası olur sizlerede , eklemek isteyen yanlışımı gören varsa belirtsin lütfen düzeltelim bilgilensin herkes , okuyanlara teşekkürler

Daha demin yazdığım lafı eksileyen arkadaşa gelsin bu;

Bak fbgencer kardeşim ne güzel yazmış anlatmış. Eksileyen arkadaş için aradım 65. sayfadaymış pek zor değil azıcık geriye gidip göz atmak konuya

• quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Üşenmemişsin uzun uzun yazmışsın helal olsun :) umarım birdaha sorulmaz, çünkü aynı soruyu tekrar tekrar cevaplıyoruz.

En baştaki madalyon farmının satışı belki yeni oyuncuların sabırsızlığından dolayı zor olabilir - ben dahil her yeni başlayanda bir sabırsızlık hali oluyor neden bilmiyorum :) - ondan dolayı alternatif bir yol olarak bir lonca bulunup 10-15 level sıradan bir hesapla 1.köy haritasında metin kesilebilir. Bklar işe yaramazsa bile 70k ya NPC ye satılıyor. Buradan yavaşta olsa 1-2 saatte üzerinizi dizebilecek parayı elde edersiniz, yani öbür farm yolları biraz item, sermaye ister. En başta bu küçük sermayeyi ayarlamak için bu tarz yollara başvurulur. Yani direk gelip kdp düşüreyim dolunay düşüreyim demeyin. Biz o karakterlerin üzerlerini hazırlayıp, her farmda eldiven kullanarak o farmları yapıyoruz ki anca böyle yeterli verim elde ediliyor. Kısaca herşeyi sırayla yapmak gerekiyor :)

Bu da Onur kardeşimin fbgencer'in yazısına ek olarak yazdığı rehber. 65. sayfada yine. Eksileyen arkadaşa selam olsun :)

• hangi bayrakta çok oyuncu var arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asora

hangi bayrakta çok oyuncu var arkadaşlar

Mavi bayrakta yogunluk soz konusu. Ama isinlanma yuzugu ile 15 dakikada bir sari bayrak 1. koye gidebilirsiniz. Kirmizi bayrak zaten yok

• @Atsız Kovboy unda dediği gibi, biraz zahmet verip son 15 sayfayı okusanız sw yi tam anlamıyla kavrarsınız. Burada rehberle karışık tartışma niteliğinde bir konu oluşturduk ama tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak gereksiz zaten detaylı anlattık her konuyu.
  • Başladığımın Bugün 5. Günü ve Çok İyi İlerlediğime İnanıyorum

JulianMarleyTR : 30 LvL
    MrsMarleyTR : 34 LvL

Başlamamın 3.Gününde +9 Kaplan Plaka Zırh ve +9 Savaş Kalkanı Takmam Bir Oldu

Dün 26 Avg. FMS'umu +8 e Basarken Yakmamdan Sonra Bugun +8 RIB Bastım

Beyaz Aslan Aldım 12kk'ya Şuan Parasını Fazlasıyla Çıkarttım . . Henüz Aslanın 7,30 Süresi Var

Kahverengi Aslanımla 228 Haraket Hızıyla Metinleri Tespit Ediyorum . .
    Beyaz Aslanıma Binip Onları Geldiği Yere Gönderiyorum
    Atımın Seviyesi 3 LvL At Çağırma 1 Dönüşüm 1

Dünkü Metin Farmım Esnasında 4 Adet FMS Düşürmem Çok İyi Oldu

• Cok guzel hocam aynen boyle devam basarilarinin devamini sabirsizlikla bekliyorum :)

• Az Önce 16 KK Para Harcadım Zırhıma 4 Özellik İçin

Efsun Attım Gelen Özelliklerde Tırt . . Bu Çok Kötü Oldu . .
  • Olur oyle. Ben sadece 5. ozellik icin 110kk harcadim hala gecmedi

• https://youtu.be/rLW1oGPHr7o

Öyle Bir An :) 5.Günümden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JulianMarleyTR -- 26 Nisan 2015; 19:56:33 >
  • Tryle aralarinda ne gibi fark var. Baya oynayan kisi var gibi. Hayatimda sadece tr oynadigimdan pek anliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: spartacus009

Tryle aralarinda ne gibi fark var. Baya oynayan kisi var gibi. Hayatimda sadece tr oynadigimdan pek anliyorum.

-Oyuna başladığınızda verilen bir kaç günlük bonuslar var. Kasmanız kolaylaşıyor. Bu bonuslar benim bildiğim kadarıyla şöyle;
    +Genişletilmiş Depo
    +Hırsız Eldiveni
    +%50 Tecrübe Yüzüğü
    +Üçüncü El(Yere düşen paraları otomatik topluyor.)
    +Altın Şans Parası

-Gm kalitesini TR ile karşılaştırmıyorum bile. Burada Gm'lere istediğiniz gibi mesaj atabilirsiniz online oldukları sürece,çok ilgililer.
    -Her milletten insan var,yabancı dilinizi geliştirebilirsiniz.
    -Her gün event var. Event takvimi oyunun resmi forumunda mevcut.

Daha çok fazla artıları var singapurun. Emeğinizin boşa gitmeyeceği bir yer. Gerçekten iyi niyetli Türk oyuncuları topladığımız loncamız da var. MoonStarCrew adı. Mavi bayraktayız,bekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

quote:

Orijinalden alıntı: spartacus009

Tryle aralarinda ne gibi fark var. Baya oynayan kisi var gibi. Hayatimda sadece tr oynadigimdan pek anliyorum.

-Oyuna başladığınızda verilen bir kaç günlük bonuslar var. Kasmanız kolaylaşıyor. Bu bonuslar benim bildiğim kadarıyla şöyle;
    +Genişletilmiş Depo
    +Hırsız Eldiveni
    +%50 Tecrübe Yüzüğü
    +Üçüncü El(Yere düşen paraları otomatik topluyor.)
    +Altın Şans Parası

-Gm kalitesini TR ile karşılaştırmıyorum bile. Burada Gm'lere istediğiniz gibi mesaj atabilirsiniz online oldukları sürece,çok ilgililer.
    -Her milletten insan var,yabancı dilinizi geliştirebilirsiniz.
    -Her gün event var. Event takvimi oyunun resmi forumunda mevcut.

Daha çok fazla artıları var singapurun. Emeğinizin boşa gitmeyeceği bir yer. Gerçekten iyi niyetli Türk oyuncuları topladığımız loncamız da var. MoonStarCrew adı. Mavi bayraktayız,bekleriz.

Bilgi icin tesekkur ederim. Ep alinabiliyor mu onuda sorayim.

• spartacus009 S kullanıcısına yanıt
    EP yerine TP var. Ama almanizi hic onermem. Verdiginiz paraya degmez+ oyun zevkini kacirir.Soyle aciklayayim bir arkadasim 300 tl civari tp cekip 700kk yani 700m gold elde ettigini soylemisti. Sahsen 700m'in 2 ayda yapilabilecegi taraftariyim. 1 gunde 700kk sahibi olmaktansa 2 ayda zevkle ve emekle 700kk sahibi olmayi tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 26 Nisan 2015; 21:52:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryocore

EP yerine TP var. Ama almanizi hic onermem. Verdiginiz paraya degmez+ oyun zevkini kacirir.Soyle aciklayayim bir arkadasim 300 tl civari tp cekip 700kk yani 700m gold elde ettigini soylemisti. Sahsen 700m'in 2 ayda yapilabilecegi taraftariyim. 1 gunde 700kk sahibi olmaktansa 2 ayda zevkle ve emekle 700kk sahibi olmayi tercih ederim.

Kesinlikle Katılıyorum Dostum Sana

Kısa Bir Örnek Vereyim Bugün 5.Günüm ve Şuana Kadar 40kk Havaya Savurdum 25kk Ayrı Olarak Var

Yani 5 Günde 65kk Yaptım Mantıklı ve Güzel Çalışmayla Kimseden Yardım Almaya Bile Gerek Yok Yeni Başlayanlar İçin Gereken Herşey Verilmiş

• Arkadaslar bende başlamayı dusunuyorum SG serverıne fakat 0 dan baslamak zor gelıyor eger oyunu bırakıp boşta charı ıtemı olan varsa TR DEKI HERHANGI BIR SWDE ITEME CHARA TKS EDEBILIRIM TR NIN ONDE GELEN SERVERLERINDE ITMLERIM VAR ORNEK OLARAK ''ELYMT2 - SALTANATMT2- TKMT2 - KAFKASMT2-MİLASMT2-ELVANMT2- YADA OYNAMAK ISTEDIGINIZ BIR SERVERDE ITEM ISTEGI SOYLERSINIZ SG ILE TKS EDEBILIRIZ YADA BIRAKMAYI DUSUNEN VARSA YUKARIDA KI TEKLIFIM GECERLI IYI FORUMLAR ARKADASLAR
  • Evet oyun emek vermek isteyen herkes icin cok acik. Emek veren herkes karakterlerini guzel yerlere getirdi :)

Bu arada tunc ayakkabima 5. efsunu basabildim. Toplamda 11 tane 5.efsun nesnesi yakti. 12. gecti. Sadece besinci efsuna harcadigim para 121kk

• oyuna yeniden dönme kararı aldım arkadaşlar nedenide takip ettiğim kadarıyla arkadaşlık ortamının yeniden canlanmış olması.
    RC veya Wtspp vb bir ortam var mı varsa benide dahil edin daha atı zırhlayacaz sırf bundan bırakmıştım bilenler bilir :)
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.