Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    on saattir alpha kurt arıyorum ya sw bozuk diycem az kaldı
  • Arkadaslar 6 aydır oynıyan bır arkadasım vardı konustum onla. + Basma ıtemlerı cok degerlıymıs.

Örümcek Gözü ( Çöldeki slotlardan cıkar ) tanesi 750k. Kırmızı Kurdele + sız 500k. Kılçık 450k.Gibi fiyatlar varmıs

15 Lewelde Siyah Metin Kestim Ruh Vuruşu Bk Çıktı .. Satılır 200k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrongLee55 -- 5 Haziran 2014; 14:00:14 >
  • Alpha kurtla falan oyalanmayin metin kesmeye bakin.arkadasin 2 yil öncesinin piyasasini söylemis herhalde simdi hicbiri öyle degil.ruh vurusu 80-150k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır neden hedefiniz küçük tamam yeni başladık ama bu kadarda olmamalı .PAİNKİLLER çok haklı şu an oyunda farm ve fish etkinlikleri var değerlendirin bunu ben 5 saat gece metin kestim sabah pazara koydum bunları öğlen 4m para oldu sonra 500k dan örümcek gözü aldım tanesini bir tane adamın acil ihtiyacı vardı worlden yazıyordu 1m den saatım 4 tane bunun gibi şimdi şöyle düşünün siz singaporede işçi olmak için gitmiyorsunuz yatırımcı olacaksınız yani bol bol ticaret yapın.
    Ayrıca 15 lv olunca world den Gm niga help me ? şeklinde bir yazı yazın en geç 5 dk sonra size döncecek deneyin Türkiye den katıldığınızı ve piyasayı özetlemesini isteyin çok yardımcı gm ler. Tabi en az orta derece inglilizce şart bunun için ve sakın ama sakın bizlerin adını kötüye çıkaracak davranışlarda bulunmayın.
    Oyunda almanlardan nefret edliyor çok asabi oldukları için bizde onlar gibi olmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Alpha kurtla falan oyalanmayin metin kesmeye bakin.arkadasin 2 yil öncesinin piyasasini söylemis herhalde simdi hicbiri öyle degil.ruh vurusu 80-150k

Eski piyasa felen degil şimdinin piyasası buymuş.Gördüğün Gibi Arkadaşda 500 E Almış Örümcek Gözünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrongLee55 -- 5 Haziran 2014; 16:15:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karankula98

https://store.donanimhaber.com/2a/3a/97/2a3a976cad011e53cecf53398427801e.PNG

Şamansan 1.5k hpli şaman zırhı var +0 alıcaksan satim

• quote:

Orijinalden alıntı: OxyGeNMasKeSi

quote:

Orijinalden alıntı: Karankula98

https://store.donanimhaber.com/2a/3a/97/2a3a976cad011e53cecf53398427801e.PNG

Şamansan 1.5k hpli şaman zırhı var +0 alıcaksan satim

Küçük işlerle uğraşmam gördüm zırhı turkuaz elbise 1500 hp sevgi elbisem var 1000 hp +5 :)

• Banada hpli bulun alırım savaşçıyım
  • Eğer elime geçer ise veririm SATMAM satmak ne ya şurda dayanışacağız ki var olabilelim zaten ileride anlayacaksınız 300-400k nın öneminin olmadığını yinede aklımda görürsem haberdar eder ayırırım senin için.
  • O alanin kerizligi birader isini siki tutan, borcunu harcini bilen hic kimse örümcek gözüne öyle vermez.Ben 2sini 100kya cekmistim mesela.O arkadasin acil isi varmis cekmis normalde o paraya kimse cekmez ederi bellidir

• Şuana kadar DH den gördüğüm herkese item verdim zaten.Satmadım :)
  • Samet bak sen de cikmisin alttahttp://imgim.com /0605_004955.jpg

• İsteyene Verim Pazara Koyun 200-250k Arası Gidiyormuş.Çok Var Arkadaş Verdi

• beyler başlasammı ya yardım edermisiniz dil konusunda ?
  • Arkadaşlar o kadar kişiymişiz.Bana bir yardım etseniz.Dosyayı iki kere indirdim fakat sıkıştırılmış dosyayı açma başarısız diyor nasıl düzeltebilirim.Yardım lütfen...
    Ayrıca winzip winzipper ve winrar ile denedim sadece winrar ile açtı o da çıkartma işlemi yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapiDeath

Arkadaşlar o kadar kişiymişiz.Bana bir yardım etseniz.Dosyayı iki kere indirdim fakat sıkıştırılmış dosyayı açma başarısız diyor nasıl düzeltebilirim.Yardım lütfen...
    Ayrıca winzip winzipper ve winrar ile denedim sadece winrar ile açtı o da çıkartma işlemi yapmıyor.

Winrarla neden çıkartma yapmıyor ?
  • mesajım yatsın gelicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxyGeNMasKeSi

quote:

Orijinalden alıntı: RapiDeath

Arkadaşlar o kadar kişiymişiz.Bana bir yardım etseniz.Dosyayı iki kere indirdim fakat sıkıştırılmış dosyayı açma başarısız diyor nasıl düzeltebilirim.Yardım lütfen...

Winrarla neden çıkartma yapmıyor ?

Açarken bile hata veriyor zaten;
    C:/...metin2_sg.zip:Unexpected end of archive Çıkartırken de bu ;
    '' :The archive is either in unknown format or damaged.
    Dosyanın zarar görmedğinden eminim zaten iki kere indirdim ama farklı şeyler de denedim onlarda da bilinmeyen bir formatta olduğunu söylüyor. yukarıdaki hatada da olduğu gibi.

• Bir fikrim yok yaw
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.