Şimdi Ara

M.Topalın Akıl Almaz Gıcıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya aga hadi sen bi kere gol attın öyle her maçta bunu yapmak zorundamısın farkettinizmi bilmiyorum 50 m de olsa kaleyi görse vuruyor bu bi aralar bir golle gündeme gelmişti ondan sonra yağdırıyor kaleye hadi at tamamda pas atılcak durumda niye vuruyorsun hadi vur niye dışarı atıyorsun

• son zamanlarda herkes topala saydırıyor . gecen sene kımse yere goge sıgdıramıyordu . mehmet topal fenere geldıgı gunden berı sureklı uzun sutlar denıyor zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bjk ye satsak zerre üzülmem. Hem onların işi görülür hem de biz de ozan a yer açılır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sıralar Mehmet Topal'a karşı inanılmaz bi karalama kampanyası var nedense.
    Dün bence sahanın en iyilerindendi. Oyuncu şut dener, deneyecektir de. Şut atmadan gol olmaz.
    Statta 2 avrupa 2 de lig olarak 4 maç seyrettim, Şu 8 milyon verilip yere göğe sığdırılamayan Souza'nın Mehmet Topal'dan hiçbir fazlasını göremedim.
  • gördü mü vursun zaten o vurmayacak da kim vuracak
  • Adamlar Mehmet Topal gibi bir oyuncuyu beğenmiyor.
  • aslinda bizede su yoklukta ilac olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

gördü mü vursun zaten o vurmayacak da kim vuracak

ben vurmasına birşey demiyorum abartmasına diyorum dün çok güzel bir pas verse yanında rvp vardı belki o gol olabilirdi ama her maç böyle gördümü vuruyor vurduysada dışarı çıkıyor pas verilebilecek bir durumda
  • En sinir olduğum olay sağ ayaklı birinin 30-35 metreden sol ayağıyla kaleye vurması topal bunu çok yapıyor

• Şutları berbat bu adamın, bir de sol ayakla vurunca o topun gol olma ihtimali hepten düşüyor. Şut tehdidi olan oyuncu olsa anlarım da, kırk yılda bir şansı yaver giderse gol olacak şutların takıma yarardan çok zararı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayağına topu aldığında 5 saniye oyalanmadan yapamıyor tam bir el freni.
  • Özellikle sol ayağıyla şut çekiyor,topu dışarı atıp,atağın içine ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

son zamanlarda herkes topala saydırıyor . gecen sene kımse yere goge sıgdıramıyordu . mehmet topal fenere geldıgı gunden berı sureklı uzun sutlar denıyor zaten

Topal'ın tahtına Souza geçti. Seneye kim popüler olacak bakalım?
  • Souza ile birlikte orta saha vites yükseltti Topal'da bu ritim karşısında vasat kaldı.
  • bence vitor pereira nın hızlı oyununa adapte olamadı, topu çabuk bir şekilde oyuna sokamıyor cok bekletiyor...
    m.topal ın yerine ozan -souza ikilisi olsa, orta sahamız daha aktif olur..
  • Net şekilde formsuz, kursunlama olayı belli ki cok etkiledi.Formda topala bu klübün hep ihtiyacı var ama su ayarsiz sut çekme huyundan vazgecmeli ayrıca form bulana kadar
    kesilmesi lazim

• Üç beş transfer yaptık diye topalı kopeklemeyin hemen beyler.Benim gözümde son yılların en verimli oyuncusunu topal.Daha düne kadar ayak parmaklarını yaliyorduk adamın öyle hemen tefe koymayın bunlar değerli adamlar oyle kolay kolay harcanamayacak adamlar.

• Topal giderse anlarsınız değerini

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

gördü mü vursun zaten o vurmayacak da kim vuracak

Adamın kaleyi bulan şutu yok. 3 senedir aktif olarak mehmet topalın şutlarına söven bir insan olarak söylüyorum bunu.
  • Ben en çok onun bile bile faul yapmasın sinir oluyorum. O faulleri yüzünden atağımız kesiliyor veya topu karşı takıma vermiş oluyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.