Şimdi Ara

**M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!** (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
1
Favori
43.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar bendede mrobe kulanıcısıyımm ama aldığımdan beri doru düzgün kulanamadım daha başta bozuldu garantiye yolladım geri geldi sağlamdı sora bu alet pcye bağlan mıyodu bilgisayar görüyodu ama sync butonu aktif olmuyodu bende bir arkadaşın dediine inandım eşşeklik ederek biçimlendirdimm şimdi açılınca invalid/missing failed dio başka bişi demiyo kapanmıyoda lütfen yardımlarınız bekliyorumm arkadaşlar çokk moralimm bozukk daha adam gibi şarkı dinleyemedikk yaww şundaa pls yardım edinn
  • Canlandıralım.Bugün bende aldım sonunda.40 gün gecikmelide olsa :D
    Nerde asıl kurtlar gözükmüyorlar.
    tamda logolar filan güzel gidiyorken herşey.
  • alet güzel gerçekten
    şansa upgrade li de geldi e iyi güzel
    ama bu m:trip beni öldürücek
    önce aleti görmüyordu onu halletik
    şu andada şarkı yükliyemiyorum
    tek şarkı koydum listeye sync diyorum kitleniyor direk
    ne kadar sürüyor bir şarkı atması
    10 dakika bekledim birşey olmuyor
    bi yardım edin
  • bu aletin diğer parçalarını alabileceğimiz bir yer yok mudur yaw
    havale yoluyla ya da bi dükkandan falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmcgrady -- 21 Haziran 2006; 19:26:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RicarDoX

alet güzel gerçekten
    bi yardım edin

mtrip programını kullanmak biraz zor ama öğrenince çok seri oluyo kullanımı bence bi yerinde hata yapıyosun dostum dikkatli ve bi kaç kez usanmadan yaparsan görüceksinki çok kolay bi program
  • bn mirobe a müzikleri atıorum ve dosyalar mirobe da gözüküo fakat bir türlü parçaları çalamıyorum dokunmatik ekranda açılmıo acaba cihaz mı bozuk ben transferi beceremedim..LütFEn arkadaşlar yardım ediN...
  • kardeş aynı sorun bnde de war sorunu çözünce bana da yardım edebilirmisin?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: okko

quote:

alet güzel gerçekten
    bi yardım edin

mtrip programını kullanmak biraz zor ama öğrenince çok seri oluyo kullanımı bence bi yerinde hata yapıyosun dostum dikkatli ve bi kaç kez usanmadan yaparsan görüceksinki çok kolay bi program

www.mrobe.org a girip forumdan bakın m-tripe gerek kalmıyo. robesync diye bi program yazmıs biri onu mrobe a atıyosunuz, bidaha nezaman mp3 atacaksanız mrobu bilgisayara baglayıp ana klasörüne giriyosunuz atmak istediginiz mp3ü, eger albümse albümü klasörüyle birlikte exe dosyasının üstüne sürükleyip bırakıyosunuz ve BİTTİ. sarkıları kendi kendine kopyalıyo ve isimlerinide degistirmiyo.bu sayede mp3leri herhangi bir bilgisayara atabilirsiniz ve tabiiki baska bilgisayardan mrobe a mp3 atabilirsiniz.
    sarkı sözleri içinse gene bi program var mrobe u gene baglıyosunuz programı açınca o mrobe raki tüm sarkıları listeliyo sarkı sözü bul diyince netten bulup size gösteriyo eger istediginiz sarkı sözü buysa save diyip kaydediyosunuz gene BİTTİ.
    robesync in iki dezavantajı var;
    1-dinlemediginiz mp3 ler kısmı bos kalıyo,
    2-sarkı tag lerini düzenleme gibi bi olayı yok onuda bi zahmet winamptan yaparsınız zaten winampta ne yazıyosa mrobe dada öyle çıkıyo.

ayrıyeten birçok kisinin sorunlarına ragmen 6 aydır sadece 2 kere reset tusunu kullandım ve kitlenme dısındada hiçbi sorunum olmadı bazen ses açıp kısarken içi bos olan kutunun sag tarafındaki kenarı çıkmıyo ki bu bi sonraki sesle oynamamda düzeliyo. m-trip i de kullanırken sorun yasamamıstım ama format atınca mp3leri silmek yerine yeni programa geçiyim dedim.

son olarak imla hatalarım için hepinizden özür diliyorum

ha bide olympus un avrupa sitesinde yeni bi kılıf gelmis çok güzel bise ama gene Türkiyede yok maalesef
    link

epeydir burayı okumama ragmen yeni üye oldum ve aklımda biriktirdigim herseyi yazdım eger zahmet edip buraya kadar okuduysanız tesekkürler

• dostum ii tamam foruma girdikte elemanların yazdığı programı indiremioz ki

sende varsa sana zahmet bi linke at rapid veya hemenpaylaşa
  • bu sarkı sözlerini koymak için: tıkla

buda sarkıları atmak için: tıkla

linklerde **** yerine rapid share yazın rapide upload ettim

programların kullanımı:
    1-MRober:programı rardan çıkardıktan sonra (MRober\MRober\bin\Debug) klasörü içindeki mrober.exe yi açıyoruz Mrobe'u bilgisayara baglayıp açtıktan sonra programdaki Load! tusuna basıyoruz bu sayede mrobedaki tüm sarkılar listeleniyo sarkıyı seçip get lyric butonuna tıkladıgınızda açılan pencerede sarkının bulunan sözü çıkıyo eger dogruysa save tag tusuna basıp 3sn kadar bekliyoruz sonra onu kapayıp baska mp3lerede aynı islemi yapıyoruz... ha bide sarkıyı seçip copy ye bastıgınızda mrobe daki sarkıları bilgisayarınıza kopyalıyo ama syncdrop kullanırsanız buna gerek kalmıyo zaten o mp3leri kendi ismiyle atıyo program bazen hata verebiliyo nedenini bilmiyorum sonuçta amatörce yazılmıs basarılı bi yazılım

2-Syncdrop:bu programın kullanımı çok basit zipten çıkartıp syncdrop-0.4.3 klasörünün içindekileri direk mrobe un ana klasörüne atıyoruz sarkı atmak için albümün bulundugu klasörü yada tek tek istiyosanız mp3leri tek tek mrobe'un içindeki syncdrop.exe ye sürükleyip üstüne bırakıyosunuz program dos penceresinde açılıyo mp3leri kopyalıyo bi tusa basın dediginde de islem bitmis oluyo her hangi bir bilgisayara mrobe'u baglayıp mp3 atabilirsiniz

son olarak mrobe kullanıcısı oluptawww.mrobe.org adresini ziyaret etmeyen varsa gerçekten çok sey kaybediyo orda açılıs ekranından tutun sarj ekranına, 404 fatal error ekranına kadar herseyi degistirdiler.
    bide programların yazarları olusabilecek zararlardan mesuliyet kabul etmiyolar ama ben epeydir kullanıyorum hiç bi zararını görmedim tabi her seferinde m:robe u DONANIMI GÜVENLE KALDIR seçeneginden kaldırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever3 -- 4 Temmuz 2006; 10:52:29 >

• abi bu OLYMPUS MR-13 M:ROBE REMOTE adlı ileri geri müzik leri deişebilen kulaklık ömrümü yedi bana bi tane lazım bundan türkie ye yollamıo ipneler bende bulamıorum zaten artık m robe um ööldü çatlak mı yok tuşları mı zor çalışmıo battı m robe um acaba firmasına vatana yollasam yine yenisini verirlermi üzerinde maşşallah güzel bi çatlak var da ama ondan kaynaklanan bi problemim yok ama tuşları zor çalışıyor bilmiorum naapsam cevaplarınız bekliyorum
  • Orjinalden alıntı: forever3

Orjinalden alıntı: okko

alet güzel gerçekten
    bi yardım edin

ya arkadaş benim de başıma geldi o olay önce sıfırla m robe u bi biçimlendirme yap sağ tuşla driver in üzerine tıklayarak sonra bi firmware upgrade i yap 2.17 mtrip in de normalini yüklemen daha makul çünkü diğeri synchronize ederken sorun verio herşeyi sıfırlayıp düzenlemende fayda var bence kolay gelsin çok baba alet ama hassas

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

benimde garantiden mrobe umu değiştirdiler. Ekranı çizilecek diye jelatinini bile çıkartamadım acayip titizim bu konularda. Ama eminim çıkartıcam cart diye çizilecek , onun dışında yakında sorunlar çıkarmaya başlar. Bu aleti alınca yanında toplu iğne taşımak Allah ın emri, saçma sapan reset mantığı yüzünden, resetlemeye mahkumsunuz...

Kim demişse Ipodkiller diye halt etmiş kim ne derse desin bu işin biri Ipod dur, M:Robe hikaye sahibi olarak söylüyorum Ipod un kestanesi olur ancak bu bu kadar...

Yazılımdan tut cihazın ana ekran fontuna kadar herşeyi Ipod dan araklama ismi bile Ipod u çağırıştırıyor bu kadar kolpa olur...

İçimi döktüm rahatladım

benim çok sorunum oldu bu aletle evet ipod a benzio evet çok sorun yapıo ve ben şu an keşke ipod alsaydım diyemiyorum çünkü vaktinde creative c100 alacaktım spor amaçlı babamla 1 ay kavgasını yaptık daha doğrusu o yaptı sonra tuttu olympus m robe aldı oysa ben c100 istemiştim ve hafızası 3 gb (diyelimki oldu) bile olsa o mrobe tan daha çok daha iyi çünkü spor amaçlı sağlam flash bellek ve çok kalite bi radyosu var pürüssüz keşke ondan alsaydım ama en babası da APPLE IPOD bide sony ormantik organik de çok güzel sana katılıyorum arkadaş karizmatik bence ilk gün kalmıştım bu ne diye ama çok sorun çıkarıyo ben 2 ay bekledim garantiden dönsün diye sanki bişi yapıolar da yenisini verdiler oradan da sonra bissürü sorun yaptı öğrenene kadar canım çıktı şimdi de donanımsal sorunlar başladı çizikleri umursuyodum ama farkettim ki çizikler bakmayınca görülmüo ama köşesinin boyası attı çatladı hadi görünüşüne zıçıım dedim ama şimdi tuşları da basmıo başlarken üzerine bastırmak zorunda kalıorum ki açılsın yoksa kırmızı kalıo resetlemek gerekio ve tuşları çalıştırabilmek için 3 kere filan resetleyip resetleyip açıorum sonuç kullanabildiğin kadar kullan 5dk sonra tuşlar yine gidio çalışmasına bile razı olduk artık o kadar sıçıklaştı öhh bea senin gibi içimi döktüm rahatladım

• quote:

Orjinalden alıntı: sabotagetr

slm arkadaşlar bendede mrobe kulanıcısıyımm ama aldığımdan beri doru düzgün kulanamadım daha başta bozuldu garantiye yolladım geri geldi sağlamdı sora bu alet pcye bağlan mıyodu bilgisayar görüyodu ama sync butonu aktif olmuyodu bende bir arkadaşın dediine inandım eşşeklik ederek biçimlendirdimm şimdi açılınca invalid/missing failed dio başka bişi demiyo kapanmıyoda lütfen yardımlarınız bekliyorumm arkadaşlar çokk moralimm bozukk daha adam gibi şarkı dinleyemedikk yaww şundaa pls yardım edinn

Arkadaşım M:robe kullananların sitesi var, veya uluslararsı sitesinden Firmware yükleyip firmware update yapacaksın düzelir....Eğer düzelmezse garantiye yolla, sakın içini filan açma, fzla da kuracalama...

Firm uğdate garantidende yaparlar sana...

Alet çok iyi benim maşallah sorun çıkarmıyor yeni gelen ama iki sorunum var;

1.Pil çok çabuk bitiyor 8 saat filan değil, 4 saat bile gitmiyor gibi geldi bana sanki şimdi dolduruyprm yarın denicem bakalım, acaba bekleyince şarj mı boşalıo ne...

2. olarak Fiwm 2.17v olmasına rağmen ses az çıkıyor....

• arkadaslar bende mr-100 var icindeki tüm sarkıları silmek istiyorum nasıl yapabilirim bide benimkinin versionu 1.05 yukseltmek istiyorum ama sanırım basaramıyorum 2.17 indirdim ama nedense olmuo hala 1.05 yazıo lutfen yardım edın yaaa:( ses dusuk gelio bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.c -- 19 Temmuz 2006; 21:55:03 >
  • beyler mrobeyi şarjda kullanmak weya sarjı atam bitmeden şarja koymak piline zarar werir mi daha onca fatal sytem hatası vermişdi garantiye gondermişdim yenisi gelmişdi şimdi yenisinin sarjı bana 8 saat kadar gidio ve piline zarar wermek istemiyorum bu dediklerim pile zarar verirmi
  • hiç bişey olmaz dostum çünkü pil lityum yani tamamne boşalmadan da şarj edebiliyosun cep telefonu pili gibi için rahat etsin ilki şanssızlıına glemiş bu öle olmaz inş güle güle kullan
  • ankara - istanbul arası yaptığım yolculukta m:robe kılıfımı kaybetmiş bulunmaktayım.. hükümsüzdür
    şaka bi yana gerçekten kaybettim kılıfı.. napıym napıym dedim.. neden kendim yapmıyorum bitane dedim ve validenin de yardımıyla yaptım bitane güzel oldu paylaşmak istedim =D

çizgili tshirt hastalığı var bende.. başka bişey giymem nerdeyse.. kılıfı da çizgili yapıyım dedim.. ön tarafı yeşil-siyah çizgili ayrıca önde kırmızı-siyah çizgili bi cep var.. arka taraf ise mavi-siyah.. özellikle cep olayı çok güzel oldu.. kulaklığı koymak için yer bulamıyodum.. m:robe firması da yaptığı kılıflarda düşünsün bu cep muhabbetini =D

asıl konuya gelelim;
    bi arkadaştaydı m:robe.. düşürmüş sağolsun ve ekranda küçük bi çatlak var.. hiç bişeyi etkilemiyo ama kötü gözüküyo.. ekranı değiştirmenin bi yolu var mıdır? bilgisi olan var mı?

• merhaba arkadaşlar,
    ben de oligarşinin yaşadığı problemin aynısını yaşıyorum.diski biçimlendirdim sistem dosyaları silindi ve m:robe u açınca INVALID/MISSING FILE yazıyordu.EKİNOKS un önerdiği çözümü uyguladım.Şuan m:robe u açıyorum ve ekranda:
    Caution:Please Connect AC yazıyor.
    Arkadaşlar lütfen bana yardım edin
  • Merhaba bende m:robe kullanıcıları arasına yeni katıldım.Fakat m:trip kullanıcıları arasına henuz giremedim
    :(bana m:trip hakkında yardımcı olabilirmisiniz.

**2 farklı bilgisayarda m:trip kuruldugunda cihaz baglantısını yaptıgımda cihazdaki tüm bilgilerin silineceği hakkında bir uyarı veriyor.(içinde bir sürü mp3 ve resim var silmeden düzenlemek istiyorum)

*Ben farklı 2 pc de m:trip kurup kullanabiliyormuyum? kullanabiliyorsam nasıl?
    *Senk. nasıl yapılıyor ?
    *m:robe içindeki mp3 lere ulasmanın ve değişillik yapmanın başka bir yolu varmıdır?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.