Şimdi Ara

M audio fw410(harici ses kartı) Shure, Audix Electro Voice Mikrofonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • M Audio firewire 410: mikrofon pre-amp kalitesi yüksek olan, yüksek kalite ses kartıdır, sıfır fiyatı 650TL civarında, ben 400 TL'e satıyorum.

Shure Sm58: Anlatmama gerek yok, nefandan alındı, tamamen orjinaldir, 200 TL
    Audix Om2: Araştıran bilir, sm58'i beğenmeyenlerin tercih ettiği mikrofondur, çok temiz bir ses çıkışına sahiptir, 150 TL.

Electro Voice nd967a: 767a'nın bir üst modeli, yüksek çıkış gerektiren stadyum konserleri için tasarlanmıştır, en ufak bir feedback dahi yaratmaz, bu konuda kalitesi ispatlanmış bir üründür.
    Fiyat: 300 TL

Electro Voice nd767a: Yüksek çıkışlı, yüksek kalite mikrofondur, sm58'den daha yüksek kalitededir nd767A SATILDI- faktakka

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkme -- 16 Ocak 2011; 19:32:17 >

• Merhaba maudio icin mesaj gonderdim.
  • Takas düşünürsen M-Audio delta 1010lt + üzerine bir miktar nakit ile alabilirim.
    Laptop a geçiş yaptıgımdan PCI kart kutusunda öylece duruyor... mesajını bekliyorum dostum olumlu veya olumsuz.
  • 1010lt'den bu karta geçtim zaten, takas sadece üst düzey ses kartlarıyla olabilir.

Ndym767a faktakka nickli arkadaşa satılmıştır, iyi günlerde kullansın.
  • Cihaz elime bugün ulaştı. Henüz güzel bir sistemde sahnede deneme şansı bulamadım ama basit bir amfiyle yaptığım deneme neticesinde bile mikrofonun çıkış gücü yüksekliği ve sesleri berrak, açık alabilme özellikleri oldukça tatmin edici geldi kulağıma. Sahnede kullandıktan sonra görüşlerimi ayrıca paylaşırım artık

Satıcı arkadaşa ilgisi ve güvenilirliği nedeniyle ayrıca teşekkür ediyorum
  • son durumlar nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.