Şimdi Ara

lysyi toparlayabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler forumda yeniyim herkeze selamlar öncelikle. ygsden denemelerde 100 net civarı yapıyorum matematikten eksiklerim ve lysden bilgim çok az okulda bu sene dersleri iyi dinledim ve çalıştım ama yinede onlarada tekrar çalışmayı düşünüyorum dün akşam hesaplama yaptım kabataslak kalan vaktimde sırf ygs mat çalışsam. (ygs ve lys arasında aşağı yukarı 90 günlük bir süre var diye biliyorum bakmadım tam olarak ama ona göre hesapladım) lysden elimde esen mat kitabı var (400 küsür sayfa mat için rehber sorular ve her konudan 8 10 test ortalama) planladığım tempoda çalışabilirsem bu kitabı max 1 ayda bitirmeye çalışacağım biyolojiden elimde palme var soru bankası ve konu anlatımlı kısmı bu kitabı max 15 günde bitirebileceğimi düşünüyorum kaldı 45 gün lys kimyanın çoğu konusu sözel lys fizikte formüle dayalı bunlardan daha elimde kitap yok ama bunlarıda programa sığdırabilirim diye düşünüyorum(organiği toplamak sıkıntı olabilir ama okulda organiği baya iyi anladım organik hakkında ayrı fasikül alıp hızlı bir şekilde halletmeyi düşünüyorum) geometri konusunda geometrim kötü o yüzden pek umutlu değilim ama lysde bi 10 soru civarı analitik geometri uzay geometrisi süslemeler gibi konulardan geliyo diye biliyorum bu konuları iyi yapıyorum bunları iyice kasıp kalan vaktimdede çemberler dörtgenler veya üçgenlerden birini kasabildiğim kadar kasıp lysde 15 net falan yapmayı hedefliyorum.

ikinci seçenek olarakta ygsye kadar kalan vaktimde ygs ve lys matı birlikte kasmaya çalışacağım. ygsden sonra lysye kalan vaktimdede fizik kimya biyoloji geometriyi toparlayabileceğime neredeyse eminim.

üçüncü seçenek olarakta eski mezunlardan iki kişi okulu ziyarete geldi anlattıklarına göre ygsde 80k hatta 100k üzeri yapıp iyi lys yapıp 20k 10k civarına çekmişler. ikiside hukukta okuyodu şu anda (biri tmci ama öbürü sayısal çıkışlıydı sayısaldanda 20kya falan çekmiş) bu yüzden şu anki halimle ygsden en kötü 50k falan yaparım diye tahmin ediyorum ygsyi komple bırakıp tamamen lysye çalışmayı düşünüyorum.

hedefim en kötü 25 30 k yapmak ama zor görünüyor şu an.mezunlar bu konuya bakıp gülecektir heralde daha ilk senem öbür arkadaşlarda durumuma bakıp bizden kötüleride varmış diyip sevinebilir fikirlerinizi bi alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mralmtl -- 3 Şubat 2016; 1:16:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.