Şimdi Ara

LYSDE TM1 265-270 HAM PUAN YAPMAK ÇOK MU ZOR ACİL İÇERİİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
5.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar türkçe den ve tarih vb sosyal derslerinden yorum olduğu sürece 25-30 civarı yapabiliyorum. Matematiğim fazla yok yapmaya calışıyorum en fazla 10 15 tane yaparım gibi... Acaba tm1den 265-270 puan alabilir miyim? Veya ne yapmam gerek? Çok zor mu... Lütfen bi yardımcı olabilir misiniz?

Edit: ham puan olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anzeh -- 31 Ekim 2014; 22:34:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Up

• Hiç kimsenin bi fikri veya bilgisi yok mu :)

• Lys ve mat1 ne alaka onu anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Üstad Yi

Lys ve mat1 ne alaka onu anlamadım

Kusura bakma tm1 olcaktı düzelttim...
  • 223 ham puan almışım(Sıralama 236167). Mf olarak girdim salladım sınavı :D netlerde burda. Ygs5=270, Ygs6=280 LYSDE TM1 265-270 HAM PUAN  YAPMAK ÇOK MU ZOR ACİL İÇERİİ Az bişey lys ezberleyecen birazda ygs yapsan çok rahat yapılır 280 bence. Sade edebiyatı sağlam yapıp matı nerdeyse yapmayıp paçayı kurtaran çok arkadaşım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmem06 -- 1 Kasım 2014; 1:02:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilmem06

223 ham puan almışım(Sıralama 236167). Mf olarak girdim salladım sınavı :D netlerde burda. Ygs5=270, Ygs6=280 LYSDE TM1 265-270 HAM PUAN  YAPMAK ÇOK MU ZOR ACİL İÇERİİ Az bişey lys ezberleyecen birazda ygs yapsan çok rahat yapılır 280 bence. Sade edebiyatı sağlam yapıp matı nerdeyse yapmayıp paçayı kurtaran çok arkadaşım var.

Teşekkür ederim.. Ama sen atmana rağmen mattan 14 net çıkarmışsın.. Öbürlerindende azar azar yapmışsın 223 ham puan alman az geldi bana demek ki zor? Felsefe coğrafya tarih neden yapmadın? Sayısalsın diye mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anzeh -- 1 Kasım 2014; 6:33:25 >

• Arkadaşlar eşit ağırlıktan örnek verecek yok mu zorluk derecesini belirtici bi şekilde matematik yapamıyorum doğru düzgün diğerlerine yüklencem daha cok.. Kendinden örnek verebilen olursa çok sevinirim teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Feedbask

quote:

223 ham puan almışım(Sıralama 236167). Mf olarak girdim salladım sınavı :D netlerde burda. Ygs5=270, Ygs6=280 LYSDE TM1 265-270 HAM PUAN  YAPMAK ÇOK MU ZOR ACİL İÇERİİ Az bişey lys ezberleyecen birazda ygs yapsan çok rahat yapılır 280 bence. Sade edebiyatı sağlam yapıp matı nerdeyse yapmayıp paçayı kurtaran çok arkadaşım var.

Teşekkür ederim.. Ama sen atmana rağmen mattan 14 net çıkarmışsın.. Öbürlerindende azar azar yapmışsın 223 ham puan alman az geldi bana demek ki zor? Felsefe coğrafya tarih neden yapmadın? Sayısalsın diye mi?

Ts sınavına girmedim. Coğrafya-1 zaten yaptım tm sınavında. Benim düzgün temelim yoktu. 280 ham puan almak zor değil yani türev integral çalışma o zaman mat temeli oluştur 35 sorudan 15-20 net bile yeter heralde sana tm için. Birazda edebiyat kas yaparsın yani ezber sonuçta bizimki gibi protein, yapıtaşı amino asit, salgılandığı bağırsak şu gibi b.ku çıkmıyo işin. Ezberlersin akar geçersin edebiyatta bence

• quote:

quote:

quote:

Ts sınavına girmedim. Coğrafya-1 zaten yaptım tm sınavında. Benim düzgün temelim yoktu. 280 ham puan almak zor değil yani türev integral çalışma o zaman mat temeli oluştur 35 sorudan 15-20 net bile yeter heralde sana tm için. Birazda edebiyat kas yaparsın yani ezber sonuçta bizimki gibi protein, yapıtaşı amino asit, salgılandığı bağırsak şu gibi b.ku çıkmıyo işin. Ezberlersin akar geçersin edebiyatta bence

Lysde edebiyat zaten sanırım 10 civarı yazar falan varmış internetten konu dağılımlarına baktım yalan değilse öyle yani. gerisi paragraf bi kaçtanede ses bilgisi soru çözücem bol bol. Matematik biraz kafamı karıştırıyo nasıl yapıcam 15 tane biran önce temel yapmam gerek. Bakalım Allah ın izniyle yaparım inşallah. Ege iktisat istiyorum bu arada 325 puan 290 en az ham puan çıkarmamm lazım aslında :) cevap için teşekkürler..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lysde edebiyat zaten sanırım 10 civarı yazar falan varmış internetten konu dağılımlarına baktım yalan değilse öyle yani. gerisi paragraf bi kaçtanede ses bilgisi soru çözücem bol bol. Matematik biraz kafamı karıştırıyo nasıl yapıcam 15 tane biran önce temel yapmam gerek. Bakalım Allah ın izniyle yaparım inşallah. Ege iktisat istiyorum bu arada 325 puan 290 en az ham puan çıkarmamm lazım aslında :) cevap için teşekkürler..

Ben senin yerinde olsam mat temeli atarım kendime. Diğer derslerde de sağlam değilsen türev integrale çok bulaşma bence. Mat temelin olmadan sınavda çıkan soruları yapman çok zor. 2014, 2013'ten de zordu mat açısından. Eşek yüküyle işlem vardı. 10 tane türev integral çözmesin 40 sorudan 20 net yaparsın bence çok zor değil dakikada 2 soru eder. Tm sınavıda 20 soru hariç ezber yani.

• MF-4 kaç geldi hocam ?
  • Al hocam bunlar benim netler ne ygsye ne lysye gram çalışmadım ha ama pişman mıyım diye sorarsan köpek gibi, şimdi acısını vizelerde çekiyorum. Gerçi şimdi farkettim ham puan olarak demişsin benimki ek puanlı hali ben baya salakmışım yahu. 270 ham puanın üstüne 30 puan bile eklense İstanbul'da hem devlet hem özel güzel yerlere girebiliyosun kimse beğenmese de beğenseler de umursamayacaksın istediğin bölümü yazmaya gayret edeceksin sınav hikaye
     LYSDE TM1 265-270 HAM PUAN  YAPMAK ÇOK MU ZOR ACİL İÇERİİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emonetti -- 2 Kasım 2014; 18:28:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

MF-4 kaç geldi hocam ?

MF-4 ham= 224,02708=>sıralama 150746
    385obp ile mf4= 270,22708=>sıralama 147119
  • quote:

Orijinalden alıntı: emonetti

Al hocam bunlar benim netler ne ygsye ne lysye gram çalışmadım ha ama pişman mıyım diye sorarsan köpek gibi, şimdi acısını vizelerde çekiyorum. Gerçi şimdi farkettim ham puan olarak demişsin benimki ek puanlı hali ben baya salakmışım yahu. 270 ham puanın üstüne 30 puan bile eklense İstanbul'da hem devlet hem özel güzel yerlere girebiliyosun kimse beğenmese de beğenseler de umursamayacaksın istediğin bölümü yazmaya gayret edeceksin sınav hikaye
     LYSDE TM1 265-270 HAM PUAN  YAPMAK ÇOK MU ZOR ACİL İÇERİİ

Kardeşim senin sağ altta yazan yerler ek puanlı hali sanırım demi? :) matematiğide iyi yapmşsn yine bee :D

• He ya Lys-1 de yatmıştım onları sallayıp şimdi acısını çekiyorum ama üni sağolsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.