Şimdi Ara

Lys1de 70üstü Yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam fizik için önerin var mı 20 civarında yapan birine?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bu obp nin allah belasını versin abi liseye 491 ile gittim bir edebiyatçı yüzünden 4 puanım düştü hedef direk 300 sıra eksik başlıyor dostum bu arada denemeye devam bir süre sonra artar

• Hocam çaktırma da çok kopya cektim bi de tam 3 sene yattigim söylenemez 11de hafif kıpırfanmaya başladım bu sene de özel okula geçtim ortalama 100 o kurtarıyo 95i yoksa 90 civariydi ilk iki sene bi de ezelden beridir tarih cografya gibi derslerim iyi olmustur yani genel olarak sözeller onlarla sisiriyodum notlari (fen lisesindeydim)

• Deneme çözdükçe ve çözümlere baktıkça güven geliyor artıyor bol deneme çöz. Fen denemesi ne kullanıyorsun bu arada

• Palme endemik karekök fizikte nihat bilgin bunlardan cözüyorum

• MeBoss.YouNot kullanıcısına yanıt
    Kardeşim forumda kim full yattım dese 90 aşşağı obp si olmuyor zaten
  • Trollerin bile bir kalitesi vardı eskiden.
  • mat için metin ve derece al pratik yap yapamadıklarını sorarsın bakış açısı kazanırsın eksik olanda odur zaten bilgiyle ilgili bir probleminiz yoktur

• Aynen kardesim trolum bunu nasil anladin acaba ya bak bütün sırrı bozdun ama

• vay be ilk kez ilk yüze girmiş birini görüyorum,bir imza alabilir miyim
  • Bol deneme çözmeden yükselemiyor. Kolay orta zor her seviye deneme bol bol çözmek lazım.

• Estağfurullah hocam bence derece yapmak tamamen o anla alakalı bir şey ne kadar çalışsanız da o an kitlenip kalabilirsiniz bence sınava ders çalışarak hazırlanmak kadar sınava mental açıdan hazırlanmak da önemlidir sınav esnasında karşınıza cıkabilecek zorluklara karşı dik durabilmek güçlü bir irade gerektirir ve bu güçlü iradeye sahip olan herkes ygs/lysde derece yapabilir bence

• Ilk 100 e girmissin dostum forumda senin gibi ilk 100 e giren birkaç kişi ya vardır ya yoktur. Bana kalırsa bu konuyu kendin düşünerek daha iyi halledebilirsin.

• Bin bilsen de bir bilene danış demişler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.