Şimdi Ara

LYS1 HEDEF:70+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dönem başından beri lys kastım sona geldik artık bu konuyu şimdilik açıyorum 11 haziran'da gelip netimi yazarım 11 temmuz'da da sonuç editim gelir.
    geçen yılları çözdüm 2016-2015-2014ü kaldırılan konular hariç 2016 geo 3 boşum 2015 mat 2 boş 2014 geo 1 yanlış çıktı sadece 2017 de inşallah çok zor olur da sıralamamızı öne çekebiliriz.
    2017 LYS1 HEDEF:70+
    EDİT:76 işaretledim arkadaşlar 2 uzay analitiği boş polinom sorusu boş bi de şu çemberli 13 tane olan soru onu boş bıraktım sınav zaman alıcıydı yine her zaman ki gibi sorular inşallah iptal edilir sıralamalar 14-15 arası gelir gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mörfi.2112 -- 11 Haziran 2017; 15:39:13 >

• Aferin sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezunuz kardeş kullanıcısına yanıt
    EYW. HOCAM İNŞALLAH SENDE HEDEFİNE ULAŞIRSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mörfi.2112 -- 8 Haziran 2017; 17:6:27 >
  • Ygs de de aynı konular vardı matematikten sonrası malumunuz :)

• burak335 kullanıcısına yanıt
    Ygs dede 40 net yapıcam diyodum evet işlem hatası yaptım ama 36 nette çok kötü değildi benim için sizde haklısınız hocam malumunuz forumda trol çok
  • mörfi.2112 kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışınız hocam sosyal yaptınız mı acaba
  • Hocam profil fotoğrafınız çok itici yav başka fotoğraf mı kalmadı
  • Hocam tebrikler en iyisini yapmışsınız da pp den dolayı ciddiye alamıyorum o nedir ya hahaahsha
  • Öklid kullanıcısına yanıt
    21 tane yaptım ama türkçe 28 net olunca bi işe yaramadı gibi
  • mörfi.2112 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi siz 30 sosyal 32 türkçe 25 mat yapmış biri ile mf3 puanınız aynı feni 33 aldım bakın ygs de yüksek yapmak fazla işe yaramıyor ama 2. Bölümde fazla yapmak tabiki de bayağı işe yarar inş yaparsınız

inş hocam bende lys nin gücüne inananlardanım
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.