Bildirim
LYS YE MF DEN GIRENLER ICERI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
9 ve 10.sinif kimya ezber daha simdiden yapamiyorum dersen 11 ve 12 de hic yapamazsin otur ezberle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 10.sınıfım , kimya benim de kötü Ama bu yaz bitirmeyi planlıyorum 9.10. sınıf kimyayı
-
10.sinif kimyasi zordur zaten.Ilk defa mol kavrami var gaz basinci falan zor konulardir.Çalısman lazim.
Acilen mezuna kalmalısın
Kimyayı halledemezsen 11-12 kimyayı yapamazsın(12 de birazını yaparsın da mantığı anlamazsın). Geometri için bol soru çözmekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Kolay gelsin.
Geometri için düzenli soru çözmen gerekiyor.Her gün 1 test çözsen hallolur.Kimya çok sıkıntılı değil konulara çalışıp tekrar edersen çok rahat biter o da.
acilen dil bilgisi çalışmalısın
quote:
tafsiyerinizi bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancaryum -- 21 Şubat 2016; 15:05:03 > -
Peki hangi gunde kac saat vs calismak lazim unide 450 civari yapabilmek icin veya basarili olanlardan kac saat calidtiklarini bilrn varmi ? Bide nasil ders calisilir bunun hakkinda bilgi verirmisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X