Şimdi Ara

~~LYS YE GİRECEK ADAYA SAYISI VE MF4 SIRALAMASI (DH YARDIM LÜTFEN)~~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lys'de fen kısmına 300k kişi girecek. Mf4 sıralaması hesaplanması konusunda; ben 0 net bile yapsam Mf4 sıralaması: 300k mı olacak .

LYS-1: Lisans Yerleştirme Sınavı-1 (Matematik) : 619.133

LYS-2: Lisans Yerleştirme Sınavı-2 (Fen Bilimleri) : 308.702

LYS-3: Lisans Yerleştirme Sınavı-3 (Edebiyat-Coğrafya) : 666.163

LYS-4: Lisans Yerleştirme Sınavı-4 (Sosyal Bilimler) : 385.659

LYS-5: Lisans Yerleştirme Sınavı-5 (Yabancı Dil) : 49.543

• evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabikide hayır çünkü sayısaldan yanş matematik geometri sınavına girecek olanlarında mf puanları hesaplanacak o yüzden sadece ilk 619kda olacağın garanti
  • Kyanliz puan hesaplanmasının bir şartı var benim bildigim 0 net yaparsan hesaplanmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicolak1a

tabikide hayır çünkü sayısaldan yanş matematik geometri sınavına girecek olanlarında mf puanları hesaplanacak o yüzden sadece ilk 619kda olacağın garanti

tesekkur ederim hocam.
  • EDEBİYAT COGRAFYA YANİ LYS 3 SINAVINA PARA YATIRMAYANLARIN TM1 TM2 TM3 PUANLARI CIKMIYCAK VE SIRALAMADA BULUNMUYCAKLAR DEĞİL Mİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtr

EDEBİYAT COGRAFYA YANİ LYS 3 SINAVINA PARA YATIRMAYANLARIN TM1 TM2 TM3 PUANLARI CIKMIYCAK VE SIRALAMADA BULUNMUYCAKLAR DEĞİL Mİ

para yatıranların da puanları çıkmayacak sınava girmeyen kimsenin puanı ve sıralaması hesaplanmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar durum şöyle bir kişi tm mf yada sözellden herhangi bir sınava girerse puanı hesaplanıyor örneğin;
    sadece matematik ve fen sınavına girersen
    mfler ve tmler
    matematik,fen,edebiyata girsen
    mf,tm.ts puanların hesaplanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

Orijinalden alıntı: ygtr

EDEBİYAT COGRAFYA YANİ LYS 3 SINAVINA PARA YATIRMAYANLARIN TM1 TM2 TM3 PUANLARI CIKMIYCAK VE SIRALAMADA BULUNMUYCAKLAR DEĞİL Mİ

para yatıranların da puanları çıkmayacak sınava girmeyen kimsenin puanı ve sıralaması hesaplanmaz

Derdimi yanlış anlattım ben şunu demek istedim kulvarlar ayrılıyor burda yani ygs de benim önümdeki 150.000 sayısal adam lys de benimle yarışmıyacak tabiki lys 3 e giren sayılsallar olucak ama onlarında cok bir fark yaratıcagını dusunmuyorum. Sıralamayı arttırmak kolay olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: alicolak1a

arkadaşlar durum şöyle bir kişi tm mf yada sözellden herhangi bir sınava girerse puanı hesaplanıyor örneğin;
    sadece matematik ve fen sınavına girersen
    mfler ve tmler
    matematik,fen,edebiyata girsen
    mf,tm.ts puanların hesaplanır.

Matematik ve fen e girenlerin neden TM hesaplanır ki ? edebiyat ve cogf. girmesi gerekmiyormu tm puanı için
  • Lys de de eşit ağırlıkların bütün puan türlerinde hesaplanıyor Lys puanları,sayısallar da edebiyat sınavına girerse hesaplanıyor.Az önce kardeşimin sonuç ekranına baktım kendisi eşit ağırlıkçı olduğu halde mf puan türleri ve ts puan türleri hesaplanmış

Ama sözelcilerin sadece ts puan türü hesaplanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 10 Haziran 2012; 12:54:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

Lys de de eşit ağırlıkların bütün puan türlerinde hesaplanıyor Lys puanları,sayısallar da edebiyat sınavına girerse hesaplanıyor.Az önce kardeşimin sonuç ekranına baktım kendisi eşit ağırlıkçı olduğu halde mf puan türleri ve ts puan türleri hesaplanmış

Ama sözelcilerin sadece ts puan türü hesaplanıyor.

Hmmmmm sagol dstm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.