dün bütün atmleri gezdim ve hep bir hata oluştu yatıramadım parayı bir türlü bugün yatırabilen varsa yazabilirmi hangi bankadan yaptığını
Akşam 9'dan sabah 9'a kadar olmuyor benim bildiğim. Eğer akşam 9'dan sonra denediyseniz şimdi gidin, ben Ziraat ATM'sinden çok rahat yatırdım.
Hocam ben az önce ATM den yatıramadım gittim Vakıf Bank'a , içeriden yatırdım ve geldim. Bu arada ben LYS1 LYS 2 den sınava gireceğim.Başvuru yaparken sınav yabancı dili seçeneğini seçmem gerekiyor mu ?
quote:Orijinalden alıntı: fakirola haftasonu bende yatıramamıştım ama bugün kolayca yatırdım atm den ziraattenmi yatırdınız acaba
quote:Orijinalden alıntı: BrockLyn quote:Orijinalden alıntı: fakirola haftasonu bende yatıramamıştım ama bugün kolayca yatırdım atm den ziraattenmi yatırdınız acaba BU KOD SENDEDE DEĞİŞİYORMU
quote:Orijinalden alıntı: BrockLyn quote:Orijinalden alıntı: fakirola haftasonu bende yatıramamıştım ama bugün kolayca yatırdım atm den ziraattenmi yatırdınız acaba evet ziraatten yatırdım,vakıfbanktan da arkadaşım yatırmış bugün sorun yok yani
bende demin yatırdım arkadaşlar sorun cıkmadı sitedende yaptım başvuruyu yanlız onaylandığını nasıl anlıyoruz