Şimdi Ara

LYS ve YGS(çok yakında) Adına Kitap Hakkında Her Şey Burada (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
52
Favori
8.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guts

quote:

Orijinalden alıntı: Juniorstu

@Guts

alıntı yapmak istemedim sayfa uzuyor da uzuyor çünkü yeter

dün gece geometriyi genişlettim hocam zannımca tamamen bitirdim ama ayrıntılı düşünmedim değinmedim noktalar olabilir oradan bakabilirsiniz

Tamam hocam çok teşekkür ediyorum gerçekten faydalı bir konu olmuş. Tebrik ederim

teşekkür ederim sağol

şimdi matematiğine düzenlemeye girişiyorum en geç 2 de o da hazır olur :D
    ,

malumunuz kapsamlı çalışmak gerektiği düşüncesinde olduğumdan dikkat etmem gerekiyor diye düşünüyorum

• Çok güzel konu olmuş teşekkürler

Orijinalden alıntı: addicted789

Çok güzel konu olmuş teşekkürler

rica ediyorum amaç DH nin en büyük kitap portalini oluşturmak ve güncel tutmak ancak bu yeterli değil ve çok az yazı uzun olmasına rağmen çok az düzenlemeleri sınavımdan hemen sonra yapacağım ve ve en geç bu pazartesi değil ondan sonraki pazartesi [24.06.2013] günü gün içerisinde uplarım pazar da öylesine edebiyata gireceğim o pazar büyük ölçüde tamamlanır

ama pazarteis kesin

çoğu kişiyi haberdar ederek konuyu uplayacağım

ben teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

rica ediyorum amaç DH nin en büyük kitap portalini oluşturmak ve güncel tutmak ancak bu yeterli değil ve çok az yazı uzun olmasına rağmen çok az düzenlemeleri sınavımdan hemen sonra yapacağım ve ve en geç bu pazartesi değil ondan sonraki pazartesi [24.06.2013] günü gün içerisinde uplarım pazar da öylesine edebiyata gireceğim o pazar büyük ölçüde tamamlanır

ama pazarteis kesin

ben teşekkür ederim

Beklemedeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: birkedimbileyok

quote:

quote:

ama pazarteis kesin

ben teşekkür ederim

Beklemedeyiz

geliyor hocam geceye doğru hazır olur çok vakit alıyor kaliteli olsun diye çok uğraşıyorum şu an yazım aşamasında :D

• Öncelikle konu çok iyi hepsini okudum baya faydalı bilgiler var. Seneye hazırlanan bir öğrenci olarak kullandığım yayınları belirtmek isterim belki yaarı olur

Fizikte:
    - tekinay ygs-lys soru bankası çok iyi tam çözmedim ama benim hoşuma gitti. Hem çözüm dvd li
    -Sadece ygs tekrar amaçlı ve çözümlü olarak simya temel fizik Sb da çok iyi soruları öğretici
    Kimyada :soru bankası olarak palme kullanıyorum
    Diğer dersler de bahsettiğin kitapları kullandım

Şimdi sizden bu kardeşinize bir yardım istiyorum benim en kötü sersim geometri. konuda okudum yada kaçırdığım nokta oldu, bana kolay orta seviye bir geometri kitabı ve eğer zayıfsan geometride şu konu anlatımlıyı öneririm derseniz memnun olurum elimdeki geometri kaynakları;

-Birey a sb
    -Ygs-lys 2013 yeni baskılı güvender konu anlatımı bulunmakta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Soru bankalarını bu hafta sonu almayı düşünüyorum.

Palme biyoloji
    Palme fizik
    Karekök lys matematik
    birey geometri a
    birey geometri b
    zirve ygs matematik

palme organik kimya s.b. aldım.
    ama normal ygs-lys kimya almadım.

internette baktığım kadarıyla palmelerin a ve b'si varmış. fizik a mekanik, fizik b diğer konular diye ayırmışlar. biyolojide a yazıyor. bunu anlamadım. bunun tek kitap halinde olanı var mı acaba?

Tavsiye edebileceğiniz başka kitap var mı?

Ygs sosyal ve türkçe için ne alayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juniorstu -- 25 Haziran 2013; 0:10:15 >

evet LYS KISMI büyük ölçüde tamamlanmıştır bu gün büyük ölçüde dışarıda olmak zorundaydım yine de sözümü yerine getirebilmek için biraz da olsa gayret etmeye çalıştım kusura bakmayın arkadaşlar

Ne kusuru :)ben devamı olacagını bile bilmiyordum.Tabi ki daha çok deneyim daha çok işimize yarayacaktır.

Orijinalden alıntı: blackkedi

quote:

evet LYS KISMI büyük ölçüde tamamlanmıştır bu gün büyük ölçüde dışarıda olmak zorundaydım yine de sözümü yerine getirebilmek için biraz da olsa gayret etmeye çalıştım kusura bakmayın arkadaşlar

Ne kusuru :)ben devamı olacagını bile bilmiyordum.Tabi ki daha çok deneyim daha çok işimize yarayacaktır.

YGS kısmını da en kısa sürede eklemeye çalışacağım evde ve pc başında olduğum zaman eklemeye çalışacağım

quote:

quote:

YGS kısmını da en kısa sürede eklemeye çalışacağım evde ve pc başında olduğum zaman eklemeye çalışacağım

Çok faydalı olmuş hocam gerçekten, YGS kısmını da merakla bekliyorum. Teşekkürler şimdiden

• güzel konu. Teşekkürler.

dikkatimi çeken nokta şu fen bilimleri öğrencisiyim, fen bilimleri disinda çok kaynak çözmedim 11de ama alıştığımdan mıdır bilmem fbd soruları çok daha iyi gelirdi bana. simdi hiç fbd kaynağı goremeyince hata yapıyorum gibi geldi. fbd cozmediginiz icin mi, diğerlerine gore daha zayif olduğu icin mi onermediniz?

• takip
  • okuyacağım lo

quote:

quote:

Bende devamını beklemiyordum. Ne kusuru. dostum ellerine sağlık kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nrk58 -- 25 Haziran 2013; 19:49:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Big Brother

Hedefim büyük.

Soru bankalarını bu hafta sonu almayı düşünüyorum.

Palme biyoloji
    Palme fizik
    Karekök lys matematik
    birey geometri a
    birey geometri b
    zirve ygs matematik

palme organik kimya s.b. aldım.
    ama normal ygs-lys kimya almadım.

internette baktığım kadarıyla palmelerin a ve b'si varmış. fizik a mekanik, fizik b diğer konular diye ayırmışlar. biyolojide a yazıyor. bunu anlamadım. bunun tek kitap halinde olanı var mı acaba?

Tavsiye edebileceğiniz başka kitap var mı?

Ygs sosyal ve türkçe için ne alayım?

Palme fiziği nin a b c d kitapları konu anlatımlı soru çözümlü ben getirtmiştim inceledim ama bana basit geldi biraz zaman kaybı gibi sorular güzel ama verilecek parayı haketmiyordu ben zaten palmenin fiziğni çok abartılı buluyorum fizik hocamda aynı düşünüyor inceleyip öyle karar vermeni tavsiye ederim. Biyoloji ab li konu anlatımlı var o çok kapsamlı ve çok güzel yanda örnek sorular falanda var konuyla ilgili soru bankası biyolojide eski basımı 3 kitap yeni basımı 2 kitap kitapçının dediğine göre sorular düzenlenmiş ve soru adedi düşürülmüş tam olarak bilmiyorum

Mat 1 de fem konu özetli tavsiye ederim kesinlikle çözülmeli

Palme kimya ve biyoloji sb gerçekten çok güzeldir

Sosyal olarak ben sayısal öğrencisiyim bu yüzden özetli soru bankası arıyordum karşıma bilfen çıktı özetli ve bol testli coğrafya ve tarihi aldım çözdüm konuya göre son testler inanılmaz zorluyor çok değişik sorular var ben çok beğeniyorum öğretici buluyorum kitapları

Türkçe olarak sadece paragraf sb aldım Çap yayınlarının ufak bilgiler, düşünme tarzıyla ilgili yorumlamalar ayrıca baya uzun paragraflı bir sb ben paragraf sb arasında ençok bunu beğendim çap yayınlarının geometri fasiküllrtide çok iyidir

Ben baya kitap inceledim yardımcı olabileceğim konu varsa belirtmeniz yeterli arkadaşlar hepinize hayatta başarılar

• @Nrk58 aslında hafiften bahsederek yazmıştım ama neyse; geometri için simetriyi kullanabilirsin iyi olur senin için ama hemen ardından da bir s.b. den soru çözmen gerekiyor bunu unutma yani

@The Big Brother biyo da hem a var hem b var bendeki eski diye herhalde bende bir de c var yani yeni basımda var mı yok mu bilmiyorum konuları ayırıp kitap haline getirmişler.tek kitap halinde olanı da yok türkçe sosyal için bu hafta içinde yazı büyüyecek ayrıntılı olarak oradan yardımcı olmaya çalışırım ;)

@yagmur adam bizim burada fen bilimleri dershanesinin sadece adı var, reklamı ya da başarısı yok neredeyse ve kaynakları da satılmıyor en azından ben görmedim daha ve hiçbir arkadaşımda da görmedim kitapları onun için hiç yorum yapmıyorum çünkü hiç bir şey bilmiyor oluyorum

@killersred değil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.