Şimdi Ara

LYS SÖZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sözel bölümde çook çokk çok iyi, tama yakın netler yaparak istediğim üniversitenin istediğim bölümünü kazanmam şart!
    Sizin içinde böyledir sanıyorum,ben bu kadar stresi bir sene daha yaşamak,üniversiteye gitmeyi seneye bırakıp bir sene daha hazırlanmayı göze alamam.

SÖZELCİ ARKADAŞLAR,, BİZ YGS'DE İSTEDİĞİMİZ NETLERİ YAPIP İSTEDİĞİMİZ PUANI ALAMAMIŞ OLABİLİRİZ. AMA ÖNÜMÜZDE İKİ SINAV DAHA VAR VE KENDİ ALANIMIZ,EMİN OLUN Kİ LYS'DE ÖTTÜRÜCEZ.BUNU YAPMAMIZ ŞART.KENDİMİZE GÜVENELİM VE İÇİMİZDEKİ GÜCE İNANALIM.

Bu konu başlığı altındada birbirimize taktikler verelim,moral bulalım,birlik olalım.
    Bu işin üstesinden bu sene gelelim.
    Şurda sınava kalmış 40 gün.
    Gerekirse uyumayalım,gecemizi gündüzümüze katalım,köpek gibi çalışalım ve sınavda da döktürelim.
    İşimiz ezber.Yatıp kalkıp tekrar edicez.
    GELİN, BİRLİKTE BAŞARALIM.

Şarkıda da dendiği gibi:
    YAPAMAYACAĞIN HİÇBİR ŞEY OLAMAZ
    BUNU DA UNUTMA,BİR KENARA YAZ
    O NE DEDİ BU NE DEDİ DİYENE KADAR
    KADERİNİ YAŞA YA DA YENİSİNİ YAZ !!

• Edebiyata severek çalışınca çok başarılı oluyor insan. Sadece ezberlenecek seyler olarak düşünülmemeli. Anlamaya çalışmalı,sabırlı olmalı. Gece gündüz köpek gibi çalışalım demene anlam veremiyorum,kınıyorum. Kendimize eziyet etmemeliyiz biz insanız,insan gibi calışalım. Dinlenerek,mola vererek,geceleri uyuyarak :)
  • 40 gune rahat biter konular insallah hepimiz istedigimiz yerleri kazanicaz ygsyi fazla takmayin kafaniza lysde kapatirsiniz aciginizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SexandDrugsandRocknRoll -- 7 Mayıs 2012; 14:59:48 >
  • benim bütün konular bitti. hergün tekrar yapıyorum şu felsefe grubu uzun sürer demiştim. 2 günde bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: matözürlütipiksözelci

benim bütün konular bitti. hergün tekrar yapıyorum şu felsefe grubu uzun sürer demiştim. 2 günde bitti

Netler nasil hocam felsefe grubunda bende psikolojiyi bitirdim cok zorlamadi acikcasi normal felsefeden daha kolay geldi hemde daha zevkli :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtuqr

quote:

benim bütün konular bitti. hergün tekrar yapıyorum şu felsefe grubu uzun sürer demiştim. 2 günde bitti

Netler nasil hocam felsefe grubunda bende psikolojiyi bitirdim cok zorlamadi acikcasi normal felsefeden daha kolay geldi hemde daha zevkli :D

felsefe grubundan full çekiyorum :) ts1 de en çok puan getiren ders o olduğu için ona ağırlık veriyorum edebiyat 40 net falan tarih 35-40 arası coğrafyada full genelde
  • quote:

quote:

quote:

felsefe grubundan full çekiyorum :) ts1 de en çok puan getiren ders o olduğu için ona ağırlık veriyorum edebiyat 40 net falan tarih 35-40 arası coğrafyada full genelde

Mantik nasil kolay mi felsefe grubu icinde tek dusunduren ders o :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    Lys kimya
    9 yıl önce açıldı
    Sözel
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mantik nasil kolay mi felsefe grubu icinde tek dusunduren ders o :D

zor gibi geliyor ama en kolayı o aslında şöyle 1 saat bak kavrarsın zaten :D

• Dostum bu konu ile ilgili ayrıntılı konu açılmış zaten..

http://forum.donanimhaber.com/m_57205060/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.