Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse yarın açıklasınsın da saat önemli değil
  • @miralay
    ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.TEŞEKKÜR EDERİZ TÜM TAYFA OLARAK;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaYFo88

Neyse yarın açıklasınsın da saat önemli değil

Yanlış anlamışım 10:30 ile 11:45 arası kendileride tam bilmiyor ünal yarım ağanın emirlerini bekliyorlar.öğrendikten sonra osym test değerlendirme başkanına bilgi verilecek sonra saati net bir şekilde bilinecek .siz 10:30 ile 11:45 arasını bekleyin.
  • Açıklasalar da ona göre plan, proje yapsak. Boş boş oturuyorum evde.
  • @Quattro_tr bu arkadaş ösym de tanıdığı olan yokmu demese aklımın ucundan geçmiyecekti iyi ki hatırlattın.
  • @Miralay25

ÖSYM'deki tanıdığına şunu da arada sorar mısın: Optik formları okuyan cihaz çok mu hassas, yoksa tam karalanmış daire ile hafif lekeli daireyi birbirinden gayet net bir şekilde ayırabiliyor mu?

Ciddiyim, kafama takıldı şu günlerde.
  • Yarın açıklanıyor diyosunuz anladığm kadarıyla ama hiçbir kişi çıkıpta p.tesi demedi ki.Sınav günlüğü programında da söylediler 14üne yetiştirmeye çalışıyorlar diye.Ama umarım sizin dediğiniz doğrudur boş boş oturmaktan sıkıldım kafamda sürekli puanlar sıralamalar var.
  • Hadi hayırlısı.
  • inşallah yarın açıklanır.. ama bu yıl sıralamalar filan baya degişecek gibi puan türlerinin farklı olmasından dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

Yok mu amcası,halası,dayısı,babası,komşusu ösym'de çalışan bir Dh'li kardeşim.
    Şöyle erkenden bir bilgi alsak da rahatlasak.

Cidden öğrendim. Tanıdığım ösym soru analiz ve test ölçme ve değerlendirmede çalışan GÜL KOYUNCU HANIM var dayanamadım telefon açtım sordum.

Dİyorki:

yarın saat 14:30 da yada engeç aksilik olmazsa 13 temmuz 14:30 da açıklanacakmış

ŞU AN TÜM TESTLERİN ANALİZİ YAPILMIŞ SADECE AOBP PUAN HESAPLAMALARINI YETİŞTİREMEMİŞLER ONDAN GECİKMİŞLER BİR DİĞER SEBEPDE KPSS SINAVLARININ OLMASI.şu an testlerin kitapçıkların sayımı TEKRAR KONTROL EDİLİYORMUŞ BİTTİKDEN SONRA YARIN TCNİZİ GİRİP HERKES BAKABİLİR.

BU AKŞAM DA ÖSYM DUYURU ASACAKMIŞ YARIN SONUÇLAR BELLİ OLACAK DİYE

BENDE SONUÇLARIN AÇIKLANMASINI BEKLİYORUM

NOT:ANLATTIKLARIM DALGA GEÇME MAKSADIYLA DEĞİLDİR GERÇEKTİR

Teşekkürler dostum.

• İnşallah doğrudur da yarına açıklanır. Uğraşmayız ondan sonra...:)
  • inş yarın açıklanır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TaYFo88

Miralay sonuçlar genelde 10.30'da açıklanıyor, 14:30 konusunda yanlışlık olmasın ?

VALLAHA 14 30 DEDİ GÜL KOYUNCU HANIM OLMAZSA SENİN İÇİN BİR DAHA AÇIP SORAYIM.

Heyecanla bekliyorum.
    Bende sizler gibi şüphe içindeyim. Ve bu şüphe de sınav açıklanmadan geçmeyecek.
  • quote:

@Quattro_tr bu arkadaş ösym de tanıdığı olan yokmu demese aklımın ucundan geçmiyecekti iyi ki hatırlattın.

Ben daha önce de yazacaktım da yoktur burda tanıdığı filan olan diye sormamıştım.
  • 4 Ocak 2010 tarihinden itibaren sitemize gelen ziyaretçi sayısı :28795517

rekor galiba.
  • @alacakaranlık
    ünal bey açklamıştı. optiklerimiz çok hassas değiştirilen cevapları da görüyor ama biz asıl karalanmış olanı dikkate alıyoruz diye. rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eivind -- 11 Temmuz 2010; 13:40:59 >
  • arkadaşlar geç açıklanmasınada hazırlıklı olun;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: boratayuysal
    arkadaşlar geç açıklanmasınada hazırlıklı olun;)

Eğer eksik veri yoksa işin bilgisayar kısmı fazla sürmez. Ama bilgi eksikliği varsa 15ini bile bulur.
  • okul puanları kısmında gecikme olabilir
  • hesapladığım netlerden çok düşük gelirse diye çok korkuyorum. (herkesede söyledim neti :D )
    bide istediğim ilk 20bin, 21-22bin filan olursam koyar.(sınırda kalıpta tercih sonuçlarını beklemek en kötüsüdür herhalde )
    Açıklansın artıkkkkkkkkkkk!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oarsiyuen -- 11 Temmuz 2010; 13:59:31 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.