Bildirim
LYS SİMETRİ MATEMATİK (4 KİTAP)...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bugun başlıyorum bunlara ben de.Bunlarla birlikte karekök lys gidicem.Ardından sağlam bir kaynak daha bulup bitirip hallederim inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim uygulayacağım şeyin aynısına karar vermişsiniz Ben de aynı kitapları çözeceğim ve simetriye baslıyorum bugün. Kolay gelsin
-
sadece simetri yetmez. bol bol soru çözmen lazım ygs gibi olmaz mat 2. karekök lys ile git. -
Simetri 4 kitabı kac günde bitirmeyi düşünüyorsunuz siz.Lys kareköküde alıcam birazdan.Aynı anda mı gitmek mantıklı yoksa simetriden konusu peşinden karekök mü ? -
quote:
Orijinalden alıntı: WP Maokai
Simetri 4 kitabı kac günde bitirmeyi düşünüyorsunuz siz.Lys kareköküde alıcam birazdan.Aynı anda mı gitmek mantıklı yoksa simetriden konusu peşinden karekök mü ?
Simetriden konu bitir testleri coz , karekok sbden testleri coz . Boyle boyle yapicam ben
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün 3. kitap bitti 4'e başladım. Simetriden sonra karekök çözmek iyidir. Simetrileri hakkıyla bitirip hızlı bir genel tekrar yapıp denemeye oturan adam 35-40 net yapar diye tahmin ediyorum. 2 haftaya denemelere başlıyorum Allahın izniyle. -
Tahmini ne kadar sürede biter ki bu 4 kitap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ciddi misiN? Karekökten daha sağlam kitap yok. Zaten karekökü bitirmen zor bir olasılık -
Hiç dokunmadıysan max 25 mayısa biter hatta bitmeli bence sonrasında tekrar ve denemeler için vakit kalmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X