Şimdi Ara

Lys simetri fizik nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs içinde sadece bunu çözsek yeter mi? ilk adım fizik ve okyanus var bu üç kitap fizik için yeterli midir? temel pek yok Lys simetri fizik ağır mı gelir? teknofemden izleyip çözsek nasıl olur yorumlarınızı almak isterim. Temel yok pek, ygs ve lysyi aynı kitaptan ilerletmek istiyorum evde lys güvender fizik, ve lys simetri fizik mevcut farklı bir tavsiyeniz varsa alabilirim, (final kolay iyi diyorlarda onuda sorayım xd)

• lys güvender tavsiyem xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyondBend

lys güvender tavsiyem xd

2012 basım var çok farkeder mi .d
  • Simetrinin testlerini teknofemden dinleyip ilk adimdaki sorulari cozerseniz fizik icin yeterlidir bide kitap islerine fazla takilmanizi onermem dikkati dagitir

• Yalnız hocam kitabı fazla kucumsemissin gibi. oyle ygs duzeyi bi kitap değil bnm geldigim kisma kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.krky2323 -- 31 Ekim 2015; 23:39:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebeci kullanıcısına yanıt
    Bunu ygs için mi diyorsunuz lys için mi?

• Hocam ygs sini çözdüm inanılmaz derece gereksiz kolaylığı var lys sinide almıştım oda aynı şekilde boş boş duruyor öyle evde konu anlatım kısımları özet şeklinde bu güzel geliyor bir tek . ANLAYACAĞIN ÇOK GEREKSİZ VE KOLAY
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustWriter

Hocam ygs sini çözdüm inanılmaz derece gereksiz kolaylığı var lys sinide almıştım oda aynı şekilde boş boş duruyor öyle evde konu anlatım kısımları özet şeklinde bu güzel geliyor bir tek . ANLAYACAĞIN ÇOK GEREKSİZ VE KOLAY

fen mezunu bir arkadaş lys simetri bitir +25 düşmezsin dedi bende zor diye düşünüyordum.
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    aynen bende fen mezunuyum lys simetriyi bitirdim 15y 11d 2014lys

25+ için 2 konu anlatım ve 2 sb çözmen lazım fizik o kadar kolay bi ders değil. palmeyi bi incele 4 kitaptan oluşuyor ilkini bitirdim baya güzel gidiyor

http://www.hepsiburada.com/palme-ygs-lys-fizik-konu-anlatimli-a-pm-kpalme50853

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 1 Kasım 2015; 9:38:26 >
  • Sen bu sene girdin mi sınava?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatorice

Sen bu sene girdin mi sınava?

yok ya ünideyim diye girmedim ygs-lys 2013'te 12. sınıftım 2014'te mezun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 1 Kasım 2015; 9:24:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.