Şimdi Ara

LYS MF-4 400-450 PUAN YAPMAK? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
71.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MF 4 / 250,77 alan bir öğrencinin netleri

YGS

Türkçe 6,25
    Matematik 21,75
    Fen Bilgisi 7,75
    Sosyal Bilgiler 28,5

LYS

Matematik 9
    Geometri 6,5
    Fizik 2,5
    Kimya 1,75
    Biyoloji 2,25

Diploma Ağırlıklı Notu : 2,89

bu kadar yetermiş.. günde 8-9 saat de ben çalışayım bakalım..
  • merhabalar.ben 2004 endustrı meslek lısesı mezunuyum... 2009 yılında kamu yonetımı bolumunden mezun oldum.suan 2 yıldır memur olarak calısıyorum şimdi size sorum şu degerli kardeşlerim, ben mf-4 den en az 230 puan alıp jeolojı muhendıslıgıne yerlesmek ıstıyorum ama sanırım bu puanı almam ıcın lys den 15 tane mat yapsam sadece alıyorum sanırım dogrumudur..bu yenı sıstemı hıc ama hıc bılmıyorum hangı oturumlara gırmem lazım ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevınırım bu arada dıploma notum 4,45 di lisede. tskler
  • ben 11.sınıf muhasebe öğrencisiyim ygsden 300 felan almak istiyorum.3 ay tatilde dershaneye gidicem ve devamında ama hangi dershaneye gitmeliyim bilmiyorum en iyi ders
  • Bilkent bilg.mühendisligini düsünüyorum arkadaslar bende 10.sınıftayım henüz ama calısmalarımı erkenden baslamak istiyorum matematigim pek iyi oldugu söylenemez mf 4 den 320 ham puan almak icin kac net yapmam gerek acaba? ygsmi önemli lysmi bilg.mühendisligi icin yardımcı olurmusunuz.
  • Fsp-Flx* kullanıcısına yanıt
    Selamayleyküm kardeş Ben Anadolu Üniversitesine Havacılık Ve Uzay Bilimi Pilotaj bölümü Gitmek İstiyom Ama Taban puanı LYS 477 MF 4 Bunu Ben Nasıl Alabilirim Bana Bir Açıklama Yapabilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostak6868 -- 18 Ekim 2013; 10:28:36 >
  • arkadaşlar 9. sınıfım . teogdan (sbs) den 481 puanım var . hedefim hacettepe tıp. kaç net ve hangi derslere ağırlık vermem gerekiyor.kitap okumuyorum.daha ilk dönem geçti. ortalamam 93.6 . yardımcı olabilirmisiniz.
  • keşke puana göre bölüm tahmin eden bi program falan olsa.
  • arkadaşlar, TS1'den 440 civarı puan yapmak zor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar küçükten beri derslerim iyidir hep okul birincilikleri felan.Bu sene fen lisesinden sonra seehrin en iyi lisessine yerleştim 478 puanla.Ama bu sene hiç çalışmadım.9.sınıf karne ortalamam 89.04 geldi.10.sınıf başından beri sıkı çalışacağım.ilk 10.000 e girme hedefim var.biraz geç mi kaldım? 9.sınıfda çalışmamak buna engel olur mu(10 dan itibaren çok iyi çalışırsam)?.Cevap yazarsanız sevinirim.
  • Güncel up up up
  • Üniversiye 310 puan almam icin ne yapmamlazım okul ort 86 meslek lisesi okuyorum mtok ile yerleşecem okul ek puan ne veriyor bilmiyorum.meslek lisesi okudugum için bilgi bitikimim faza yok ne yapmamlazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.