Arkadaşlar ygsden önce 1tane lys matematik soru bankası bitirmeyi düşünüyorum orta halli,konuları pekiştirmeyi sağlayan güzel bi ygsden önce çözülcek lys matematik soru bankası hangi yayının iyi
Simetri 4kitabı kullanıyorum 1.kitabın sonundayım bunun yanında alıyorum lys mat soru bankasını
fem beyaz olabilir kötü yanı sorular güncel değil hep kalıp sorular ama kalıp sorularla konu öğrenilir.
Emple
kullanıcısına yanıt
Hocam, bana konuları öğrendikten sonra unutturmaması ara ara çözeyim diye.Yani sorun değil pek güncel olmaması 1tanede ygs den sonra çözer denemelere yükleniriz saolasın tavsiyen için.
UP...
karekök veya fem olabilir
Nrunke
kullanıcısına yanıt
Öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler. Acaba önce hangisi çözülmeli zor olanı ygsden sonraya saklamayı düşünüyorum ?
quote:
Orijinalden alıntı: PHOBOS19
Öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler. Acaba önce hangisi çözülmeli zor olanı ygsden sonraya saklamayı düşünüyorum ?
Aynen kaç yapar geliştiricimi yani ufuk açıcı bir kitapmı üstüne kareköküde çözünce (tabi her kitap herkese aynı şeyi katmaz ama 3 aşşa 5yukarı aynı olur )
Nrunke
kullanıcısına yanıt
Saolun hocam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme