Şimdi Ara

LYS Mat için yeterli midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Fem beyaz sb, Odtü sb, özel topağacı dersanesi lys mat sb mevcut. Ayrıca yandan apotemileri parçalıyorum. Ayrıca bu seneki femsetler, geçen seneki femsetleri de çözüyorum ağır ağır, elimde fem1 mavi kitabı da var, ona da başlayacam. Yeterli midir bu kadarı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gözün doysun lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kitaplar temel atmaya bile yetmez.
  • Güraydan trigonometri türev integral bitirdim, körfez k.a bitirdim. Femden tekrar atıp karekok bilfeni çözüyorum ayrıca apotemi türev integral ve yöntem 12. Sınıf soru bankasını çözüyorum ben de

• Yeter ama bu kadar kaynak cozerken lys karekoku unutma ayrica kendini tum konularda full olarak gordugunde eksen baba testler al inanilmazdir

• Biyolojibenim B kullanıcısına yanıt
    Hocam beni tek korkutan karekök. Acaba zaman bulamazsam çözmedim diye pişman olur muyum

• Bence herhangi bi kaynagi birakip karekok cozebilirsin ama gercekten konularinin ful olduguna inaniyorsan onla zaman harcamayip geo fizik falan da kasabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biyolojibenim B kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden karekök o kadar gerekli bir kitap mıdır? Yani olmazsa olmaz mıdır?

• Valla bazen 16 soru için 1 saate yakın harcıyorum .Belki benden kaynaklanıyodur ama sorular kesinlikle zor ve üstü .16 sorunun hepsi sağlam sorular. diğer s.bler gibi birinci ikinci sorular göz ucuyla veya dört işlemle çözülecek sorular değil
  • haftanın hitleri adolf kullanıcısına yanıt
    Süper o zaman eski femsetleri bırakıp bunu alıyorum 1 2 güne. Teşekkürler

• Just karekök

• Arkadaslarda soylemis gercekten mukemmel ama kendini full hazir hissediyosan al ayrica az zamanin var bence trigo turev integralini bitir toplam bu 3 konudan 75-80 kadar bi test var 1300 soru falan ediyor ama bu sorular yani zor biter lysye kadar bence turev integral cozmelisin yapamadigin sorulari kesin sor cunku cok cikabilir insallah cikmaz :)

• Hocam şimdi zaten apotemileri bitiriyorum. Elimdekilerden de türev integral bitiyor. İlla karekökün türev integrali çözülmeli midir, bu kadar mı ufuk açıyor bu :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.