Şimdi Ara

Lys Mat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs kısmını karekökle başlayıp bitirdim şuanlık. Sadece deneme çözüyorum. İleride bi soru bankası daha bitiririm ama lys başlamayı düşünüyorum şuan. Karekök başlamayı düşnümüyorum çünkü arkadaş bitirdi, diyor ki keşke en son bunu çözseymişim şimdi ne çözücem ben O yüzden başka kitapla başlamayı düşünüyorum.

345 başlasam mantıklımı ? ve çözümlü olmalı

R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • Mps yi öneriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ro0ot

Mps yi öneriyorlar

Karekök mps mı? çözümlümü o ve kaç kitaptan oluşuyor
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2026 TYT-AYT Geometri Soruları
    10 ay önce açıldı
    Tyt-Ayt Fen Deneme Önerileriniz
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.