Şimdi Ara

LYS Kolay Edebiyat Soru Bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. LYS edebiyat için kolay (hatta belkide çok kolay) soru bankası ihtiyacı var. Neyi tavsiye edersiniz acaba? Forum erbabının engin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak isterim

• Edebiyatta bilgi ve soru çeşidi sayısı sınırlı olduğundan soru bankaları hep belli bi zorluk üstünde olur. Yani sana vüs at o bener in eserlerini kolay şekilde soramazlar anlayacağın. Hedeflediğin net sayısına göre bi kitap araştır forumda çok tartışılıyor buradan görebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fem baya bi basit al onu çöz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feneryener27

fem baya bi basit al onu çöz bence

doğru diyon ben geçen sene çözdüm aldığıma pişman oldum.adam koca paragrafta yazar özelliği vermiş altınada eserini ben ne anladım bu işten.önemli olan özellik bilmek eseri gördükten snra herkes bilir.Açı edebiyat soru bankası çöz.
  • kardesim edebiyatta kolay diye bi olay yok bence biliyosan kolaydir bilmiyosan zor mesela uzun uzun paragraf icinde hamse sahibi diyo sklarda ali sir nevai var bilen icin saniyelik soru bilmiyosan en zor soru bile olabilir o yuzden tavsiyem konuyu tam olarak bitirince coz kitap olarak fem buna uygun diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Güvender vardı ama daha kolay bir şeyler aradığım için sanıyorum fem alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.