Şimdi Ara

LYS Kimya temel oluşturacak video ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denge , gaz , mol , hız ... organik hariç neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Teknofem , körfez tv , Özkan Güray , ZTV yeni ve ZTV eski dışında başka LYS kimya anlatan var mı ?

Teknofem ve ZTV yeni slayttan anlatıyor , körfez tv tam bakmadım ama iyi değil gibi , Özkan Güray ve ZTV eski anlatımı nasıl ? Veya bildiğiniz başka hoca var mı ?

• up
  • Teknofemi geç slaytı okuyor. Körfez TV bilmiyorum. ZTV yenisinde yine slayt pek iyi değil gibi. Ben bir kaç konuyu ZTV eski izledim fena değildi onla devam etmeyi planlıyorum tabi başka iyi anlatan varsa yazsın onuda izleriz
  • Kimya videoları zaman kaybı. Ben yerinizde olsam simetri + 1 kaynak daha açar tek tek özet çıkararak çalışırdım. Simetrideki sorularla konu kavranıyor zaten. Sonra konu hakkında teste gömülünce o konu hallolmuş olur. Öyle öyle biter.
  • şu teknofem slayttan okuyor diyen arkadaşlar gerçekten maldan anlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sjoberg

Kimya videoları zaman kaybı. Ben yerinizde olsam simetri + 1 kaynak daha açar tek tek özet çıkararak çalışırdım. Simetrideki sorularla konu kavranıyor zaten. Sonra konu hakkında teste gömülünce o konu hallolmuş olur. Öyle öyle biter.

Teşekkürler. LYS Fizik ve Geometri simetri var bende malesef konu anlatımı ve verdiği örneklerden çok daha zorunu soruyor testlerinde. Eğer onlar gibiyse pek bulaşmak istemiyorum.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ztv eski ve yeni videolarini nerden izliyosunuz link var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_0651

Ztv eski ve yeni videolarini nerden izliyosunuz link var mi?

8 Liraya bütün videolar alınıyordu. Fizik ve kimya bazı matematik derslerini indirdikten sonra hesabımı banladılar heralde. Bilgisayarda izlemek için indirmiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.