Şimdi Ara

Lys Geometri Soru Bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Körfez mi alayım yoksa pi analitik mi? Hangisi daha zorlayıcıdır. Veya sizin tavsiye edebileceğiniz güzel bir yayın var mı? Kolay soru istemiyorum.

• Zorlamak istiyorsan fen bilimleri al
  • Birey yayınlarının Geometri B kitabı güzeldir. Pi analitik filan alma, umduğunu bulamazsın emin ol.
  • Zorlamak istiyorum biraz ne bilim azıcık ufkum açılsın diyorum. Bireye baktım ama renkli olduğu için almadım. Sevmiyorum renkli ve kalın kitapları. Malesef böyle bi takınttım var.İki senedir hazırlanıyorum bi tek güvender çözemedim rengarenk olduğu için. Körfez için ne diyorsunuz? Geçen sene çözmüştüm zor gelmişti. Alınır mı sizce?
  • Zor istiyorsan BireyB,Maltepe,ve Zafer i öneririm. Körfezi bilmiyorum ama saydığım 3 kitap kadar zor değildir sanırım.
  • Bizim dershanede eski bir yayın vardı.adı Gelişim. bilmiyorum onlardan bulabilirmisin, yoksa sadece dershaneler için mi üretiyolar ama hoş kitaptı. bunun haricinde zafer iyidir.
    bende pi analitiğin mat2 si var, pek zorlayıcı değil, geometriside farkl olmaz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oarsiyuen -- 24 Mayıs 2010; 19:36:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oarsiyuen

Bizim dershanede eski bir yayın vardı.adı Gelişim. bilmiyorum onlardan bulabilirmisin, yoksa sadece dershaneler için mi üretiyolar ama hoş kitaptı. bunun haricinde zafer iyidir.
    bende pi analitiğin mat2 si var, pek zorlayıcı değil, geometriside farkl olmaz sanırım.

Bize proje sınfında sacihan yayınları veriyolar Ne varsa bu antika yayınlarda var.Bazı soruları resmen felç ediyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Renkli istemiyorsan Birey B Geometri'nin 2008 basımını bulmaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::aLp:::

quote:

Orijinalden alıntı: oarsiyuen

Bizim dershanede eski bir yayın vardı.adı Gelişim. bilmiyorum onlardan bulabilirmisin, yoksa sadece dershaneler için mi üretiyolar ama hoş kitaptı. bunun haricinde zafer iyidir.

Bize proje sınfında sacihan yayınları veriyolar Ne varsa bu antika yayınlarda var.Bazı soruları resmen felç ediyo.

evet, ben o kitapta alanlarla, dörtgenleri çözmüştüm, şimdi onlardan soru kaçırdığım çok azdır, master yaptım resmen. :):)

• Artık öyle serisi kaldı mı bilmiyorum ama Fen Bilimleri'nin Venüs Serisi geometri soru bankası var bende. Kendini zorlamak istiyorsan alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.