Şimdi Ara

Lys geometri konuları yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ygs geometri adına dairede alanda bittikten sonra artık ful lys geometri çalışmayı düşünüyorum ama geçen sene geonun yüzüne bakmadığım için hangi konular var vs fikrim yok.Yardımcı olabilir misiniz öncelikle analitik ile başlayacağım ama devamı nasıl olucak sıralama nasıl yani ?
    Ve analitiğe nerden çalışmalıyım kitap fasikül tavsiyeniz nedir en son 10.sınıfta 2 kitap çözmüştüm baya unuttum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dairede alandan sonra katı cisimler, analitik ve vektörler var ygs geoda, ygs de olmayip lysde olanlar ise çemberin analitik incelenmesi, konikler, hiperbol falan yani formül ve teknik öğrenilerek yapilabiliyor çok zor değil, ama fikrim analitiği ve kati cisimleri sağlam tutmanız, ikisinden de sağlam sayida soru gelebiliyor ve çoğu kişi yapamiyor standart sapmasi güzel olur

• xKisaBoylu X kullanıcısına yanıt
    Hocam çemberde uzunlukta bile zorlanırken katı cisimler gözümü aşırı korkuttu ve sonavda ya yapamazsam korkusu da var o yüzden analitik geo daha sevimli ve garanti gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz ?

Atlamalınıyım sizce katı çizimleri dairede alandan sonra direk analitik vektörler diye devam mı ediyim

• Kati cisimler ilk sinavda banko 2 tane geliyor ikinci sinavda da 1 tane garanti gibi, limit türev integral trigo gibi konulara kıyasla daha hafif konulardır ön yargı yapmadan sorularına atla mücadele et yaptıkça şevke geleceksin daha rahat göreceksin en azindan bende öyle olmuştu, üstüne gittim ve denemelerde kaçirmiyorum, yani demek istediğim kati cisimler boş ve atlanılacak bir konu değil mutlaka öğren, analitik ve vektör ise basit konular 1-2 gününü ayır 200-300 soru çöz artık bir yerden sonra sorular kendini tekrar ediyor tamamen kaparsın algoritmasını. Ki çemberde uzunluk da basit bir konu değil yani onu yapamiyorum diye ondan sonrakileri hiç yapamam diye düşünmeyin tek yapmaniz gereken korkmadan üstüne gidip yapamadiklarini da sorarak öğrenmek.

• xKisaBoylu X kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim konu atlamadan gitmeye devam etmeliyim o zaman hoca tavsiyen var mıdır Ceyhun YADA hg dinliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.