dostum odaklanman lazım. Fiziğin temeli hareket, dinamik ve enerji gibi konulardır. Bunları kas. Geri kalan kısım çok zeka istemez, örneğin mercekler, elektrik falan gibi konular çalışma ile olacak şeyler.
Merceklerde felan pek sıkıntı yok zaten , şuan atışları çalışıyorum ve neredeyse fiziğin bel kemiği konularından biri . Kafayı yemek üzereyim , tüm fizikçilerle akraba olduk
atışlar hareket konusunun aynısı yaw, sadece iki bileşene ayırısıyorsun. Gerisi bildiğin hareket.
Hocam bak ezbere kaçma, formüllerin nereden çıktığını öğren.
Benim fiziğim çok iyiydi, tavsiyelerime kulak ver.
Kaldırma kuvveti , makaralar , denge, moment gibi basit konularda zorlanıp , dinamik , iş-enerji gibi zor konuları yapabiliyorum bana ne demeli ?
quote:
Orijinalden alıntı: 35bna
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
quote:
Orijinalden alıntı: KeskinTr
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
dostum odaklanman lazım. Fiziğin temeli hareket, dinamik ve enerji gibi konulardır. Bunları kas. Geri kalan kısım çok zeka istemez, örneğin mercekler, elektrik falan gibi konular çalışma ile olacak şeyler.
Merceklerde felan pek sıkıntı yok zaten , şuan atışları çalışıyorum ve neredeyse fiziğin bel kemiği konularından biri . Kafayı yemek üzereyim , tüm fizikçilerle akraba olduk
atışlar hareket konusunun aynısı yaw, sadece iki bileşene ayırısıyorsun. Gerisi bildiğin hareket.
Hocam bak ezbere kaçma, formüllerin nereden çıktığını öğren.
Benim fiziğim çok iyiydi, tavsiyelerime kulak ver.
Kaldırma kuvveti , makaralar , denge, moment gibi basit konularda zorlanıp , dinamik , iş-enerji gibi zor konuları yapabiliyorum bana ne demeli ?
Dinamik yapan adam fiziği yapar. Oradan anlarsın zekasını.
Dinamikte zor olan kısım nedir anlamadım ? hocalarda hep zor diyor. :) basit düşünerek yapılabiliyor hepsi .
quote:
Orijinalden alıntı: 35bna
Dinamikte zor olan kısım nedir anlamadım ? hocalarda hep zor diyor. :) basit düşünerek yapılabiliyor hepsi .
konu zor değil 1000 den fazla soru çeşidi var sadece düşünmek zor
NicotinellN
kullanıcısına yanıt
Demesi kolay da gel gör dediğin gibi olmuyor işte masa başında kafayı yiyecektim demin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme