Şimdi Ara

LYS FİZİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR LYS FİZİK KONU ANLATİMLİ ALACAGİM.BANA KONUYU İYİ ANLATACAK BİR KİTAP OLMMASİ LAZİM ONERİNİZ VAR Mİ ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP

• upp yokmu cevap vericekk
  • final lys konu anlatımlı var elimde fena sayılmaz fakat bilfenede bir bak derim. ben almadım fakat kırtasiyede incelediğimde gözüme fena gözükmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashtray Girl

final lys konu anlatımlı var elimde fena sayılmaz fakat bilfenede bir bak derim. ben almadım fakat kırtasiyede incelediğimde gözüme fena gözükmedi.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashtray Girl

final lys konu anlatımlı var elimde fena sayılmaz fakat bilfenede bir bak derim. ben almadım fakat kırtasiyede incelediğimde gözüme fena gözükmedi.

FEM SİMETRİ NASIL SİZCE ?
  • simetriler genel olarak piyasadaki en iyi 3 yayından biri ögreticilik bakımından ygs adına palmeden de verim aldım epeyi ben ama lys leri konusunda pek fikrim yok
  • Guvenderede bak

• herkesin kitap seçimi öğrenme ve kavrama şekline göre değişir ama ben fem simetrileri pek beğenmiyorum. fizik lyssini bilmiyorum,bir arkadaşım matematiğinin çok iyi olduğu konusunda inatçı,kimyasını ve biyolojisini rezalet buluyorum.

ayrıca başka bir yayın olarakta fizikçimin tavsiyesi üzerine maltepeyi öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.