Şimdi Ara

Lys edebiyat tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonuçların acıklanmasina 4 gün kaldı ve kaydırma yaptim gibi hissediyorum. Eger kaydırma yaptıysam 200 binde felan olacağım galiba oradan 40.000e çekilir mi? Cekmem için 45 ya da 50 edebiyat yapmam lazim ancak 3 ayda bunu nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok.3 ayda çok zor gibi geliyor.Düşünceleriniz neler bu konuda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Hocam valla ben de kaydırma yaptım gibi hissediyorum sosyal ve ya matematikte özellikle umarım kaydırma olmaz çünkü 35 binde bekliyorum tm den kaydırma olursa ne yaparım artık bilmiyorum mezunum çünkü binbir emekle girdim sınava.Allah sonumuzu hayır etsin sınavdan sonra editlerim

Bu sene sosyal zor fen kolaydı önümüzde çok fen olur diye düşünüyorum ben : )

edit:Sınav 3 aşağı beş yukarı beklediğim gibi geldi mat 3 net fen 2 net kaymış onun dışında sorun yok tabi 38 k geldi bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lsksia -- 25 Mart 2016; 9:40:43 >
  • Bende sosyalde kaydırma yaptım sanki. Tam emin degilim. Eger kaydırma yapmadıysam 100 150 k civarı gelecek. Hedefim hukuk. Belkide cok zor ama sansımı deniyicem.

• Yeni görüyorum yazdiginizi bakalım az kaldı öğrenmeye iyice heyecanlandım umarim yoktur kaydırma felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srikle -- 23 Mart 2016; 22:59:35 >
  • Srikle S kullanıcısına yanıt
    Sorun yapma Lys Ygs kadar nankör bir sınav değildir sallama mantık felan olmuyo ne biliyosan odur çalıştığın kadarını yaparsın 56 bile yapabilirsin çalışmana bağlı bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    AYT MATEMATİK TAVSİYE
    7 ay önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.