Bi sayısalcıya LYS için en ii kaynak kitaplar hangi yayınlarındırr sizcee????[
PALME İYİDİR
quote:
Orijinalden alıntı: darkdewiltr
PALME İYİDİR
abuk subuk yazı yazmayın palme kadar uçuk bir kitap yok fem simetri fem pi analitik güvender bunlarda 2. bölüm adına şaşmayın derim.
quote:
PALME İYİDİR
fenler için palme matematik ve geometride esen
quote:
Orijinalden alıntı: PLATINIUM
quote:
PALME İYİDİR
abuk subuk yazı yazmayın palme kadar uçuk bir kitap yok fem simetri fem pi analitik güvender bunlarda 2. bölüm adına şaşmayın derim.
PALME BENCE GAYET GÜZEL KİTAPLAR ÖZELLİKLE FENİ İÇİN SÖYLÜYORUM BEN DE HEPSİ VAR TAVSİYE EDEBİLİRİM
Bu palme yayınlarını ilk kez duyuyorum araştırıcam fem güvender gibi yayınlara baktım ama onlar çok pahalı geldi ucuz ve kaliteli yayınlar arıyorum diyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: alidemir199
Bu palme yayınlarını ilk kez duyuyorum araştırıcam fem güvender gibi yayınlara baktım ama onlar çok pahalı geldi ucuz ve kaliteli yayınlar arıyorum diyebilirim
palme iyidir kitab hem sayfa kapak dizgi yönünde kaliteli hem de güzel soruları var yanında konu anlatımı var oda çok güzel
palme iyidir kitab hem sayfa kapak dizgi yönünde kaliteli hem de güzel soruları var yanında konu anlatımı var oda çok güzel
siparişle alıyoruz galiba dmi onları şöyle bi baktım dün o yayınlar zaten bizim burada yok sipariş edicem artık :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme