Şimdi Ara

LYS de kaynak kitap önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi sayısalcıya LYS için en ii kaynak kitaplar hangi yayınlarındırr sizcee????[

• PALME İYİDİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdewiltr

PALME İYİDİR

abuk subuk yazı yazmayın palme kadar uçuk bir kitap yok fem simetri fem pi analitik güvender bunlarda 2. bölüm adına şaşmayın derim.
  • quote:

PALME İYİDİR

fenler için palme matematik ve geometride esen
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

PALME İYİDİR

abuk subuk yazı yazmayın palme kadar uçuk bir kitap yok fem simetri fem pi analitik güvender bunlarda 2. bölüm adına şaşmayın derim.

PALME BENCE GAYET GÜZEL KİTAPLAR ÖZELLİKLE FENİ İÇİN SÖYLÜYORUM BEN DE HEPSİ VAR TAVSİYE EDEBİLİRİM
  • Bu palme yayınlarını ilk kez duyuyorum araştırıcam fem güvender gibi yayınlara baktım ama onlar çok pahalı geldi ucuz ve kaliteli yayınlar arıyorum diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidemir199

Bu palme yayınlarını ilk kez duyuyorum araştırıcam fem güvender gibi yayınlara baktım ama onlar çok pahalı geldi ucuz ve kaliteli yayınlar arıyorum diyebilirim

palme iyidir kitab hem sayfa kapak dizgi yönünde kaliteli hem de güzel soruları var yanında konu anlatımı var oda çok güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matematik için FEM mat2 kitabını önerebilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alidemir199

Bu palme yayınlarını ilk kez duyuyorum araştırıcam fem güvender gibi yayınlara baktım ama onlar çok pahalı geldi ucuz ve kaliteli yayınlar arıyorum diyebilirim

palme iyidir kitab hem sayfa kapak dizgi yönünde kaliteli hem de güzel soruları var yanında konu anlatımı var oda çok güzel

siparişle alıyoruz galiba dmi onları şöyle bi baktım dün o yayınlar zaten bizim burada yok sipariş edicem artık :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.