Şimdi Ara

LYS-5 Sıralamalar artar mı düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sıralamalar nasıl olur? öğrt. lise ek puanları da kalktı neler bekliyorsunuz? lütfen cevap

• puanza bana geçen sene 5k olduğumu söylerken parlakbirgelecek bu sene 12k da olacağımı söylüyor. diğer tahmin siteleri de öyle. son 5 yılın en kötü sıralamasını veriyorlar 2016 için. neden böyle bilmiyorum.
  • sınav orta zorluktaydı, +70net yapan çok var gibi duymuştum

sonuçları ygs belirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenK

puanza bana geçen sene 5k olduğumu söylerken parlakbirgelecek bu sene 12k da olacağımı söylüyor. diğer tahmin siteleri de öyle. son 5 yılın en kötü sıralamasını veriyorlar 2016 için. neden böyle bilmiyorum.

bana da 12 k veriyor pbg . puanza da 5k aynı yaptık herhalde. nereleri düşünüyorsunuz? bence sıralamalar biraz düşcek gibi
  • berberlereayarolanadam kullanıcısına yanıt
    ben istanbul üni italyan dilini istiyorum. 9250'den almış geçen sene. 68 netim var yaklaşık. bu kadar ekstrem bir düşüş neden olabilir ki? siz nereyi istiyorsunuz
  • quote:

ben istanbul üni italyan dilini istiyorum. 9250'den almış geçen sene. 68 netim var yaklaşık. bu kadar ekstrem bir düşüş neden olabilir ki? siz nereyi istiyorsunuz

nasıl düşüş hocam onu anlamadım. ben anadolu üni. i.ö veya ist herhangi bir bölüm (tabi tutarsa)
    yani 4-5k'dan 12-13k ya düşerse diyorum ( yükselir mi demeliyim bilmiyorum ) bana son 5 senede hep 4-5-6-7-8k sıralama veren siteler 2016 için 12 diyor bende çıldırdım haliyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    mf3 kaç puan düşer sizce
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yani 4-5k'dan 12-13k ya düşerse diyorum ( yükselir mi demeliyim bilmiyorum ) bana son 5 senede hep 4-5-6-7-8k sıralama veren siteler 2016 için 12 diyor bende çıldırdım haliyle.

hocam çok saçma o siteler 2 kat sıralama artması imkansız olması lazım ?
    dostum valla herkesin 70+ yapması gerek öyle olması için
  • quote:

dostum valla herkesin 70+ yapması gerek öyle olması için

evet hocam zaten topu topu 40 bin kişi 50 nete ulaşıyor. 55 -65 arası çok adam var imkansız 12 k.
  • parlakbirgelecek 518 puanla obpsiz 306 obpli 303 hesapladı sıralamamı obp 90 bu arada , daha iyi mi gelir daha kötü mü ne diyorsunuz millet
  • iamthevoice İ kullanıcısına yanıt
    iki motor arasında 200 puan fark mı var??
  • -POWERHOUSE- kullanıcısına yanıt
    :D pardon bro kusura bakma tam ifade edememişim parlakbirgelecek 518 puan gösteriyor aynı şekilde parlakbirgelecek ' in gösterdiği sıralamalar 306 obpsiz 303 obpli sıralama bunlar puan değil
    puanza da 2014 e göre 503.962 puan verdi sıralama olarak da 452 obpsiz 373 obpli sıra
    birebir ygs-lys programı da 518 hesaplıyor
    PuanLa sıralamasına baktım şimdi o da obpsiz 282 obpli 245 verdi
    bu şekilde durumlar
    hesaplamaların netlikleri açısından belki kafanızda bir şey oluşur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamthevoice -- 15 Temmuz 2016; 17:42:07 >
    pardon hocam ben yanlış anlamışım

benim de puan obpli 532 gösteriyor pbg ve puanla ama bana iyimser gibi geliyor çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -POWERHOUSE- -- 15 Temmuz 2016; 18:28:45 >
  • -POWERHOUSE- kullanıcısına yanıt
    muhtelemen bu civarlarda olur 3 aşağı 5 yukarı bence boğaziçi mi yazacaksın koç mu :)
  • herkes böyle 500+ aldıysa tabi bize 12k gelir aq.
  • quote:

herkes böyle 500+ aldıysa tabi bize 12k gelir aq.

hepsi kolpalıyo. dil foruma gir bütün forum 75+ yapmış.
    ben sayısalım hocam dil-1 den sadece boğaziçi dilbilim yazarım o kadar

burs kovalıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.