Şimdi Ara

LYS-3 Ana Tartışma Konusu ( hatırladığınız sorular? soruların zorluk düzeyi yorumlarınız vs.. ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
5
Favori
17.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayısalcılar 45 yapamaz bu sınavda. Özellikle bir hafta çalışsam yeter yuaaa diyen sayısalcılar şimdi safranbolu lokumu yiyip kendini rahatlatıyor merak etme.
  • aklım bir soruda takıldı yardımcı olur musunuz
     LYS-3 Ana Tartışma Konusu ( hatırladığınız sorular? soruların zorluk düzeyi yorumlarınız vs.. )

bu soruda 1923-1940 arasında şiir yazan diyor bu yıllar arasında topluluk kuran demiyor yanılıyor muyum bu düşünce ile garipçileri işaretledikten sonra sildim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

halka yönelenler kim?

Onlar kimse onların........... Böyle bir grup mu vardı şaka gibi ya gitti soru berbat, sıkıntılı günler başlıyor offf yerleşebilecek miyim ya YGS de kurtarmaz beni. 2. sene giriyorum lan vicdansız herifler.
  • şiir topluluklarından soru bekliyorduk da böyle saçma sapan bir soru beklemiyorduk
  • Halka yönelen diye birşey mi var ya, direk onu işaretledim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayemshocked

Sayısalcılar 45 yapamaz bu sınavda. Özellikle bir hafta çalışsam yeter yuaaa diyen sayısalcılar şimdi safranbolu lokumu yiyip kendini rahatlatıyor merak etme.

Sayısalcıyım safranbolu lokumuna güldüm Kolay diyenleri takmayın bence. Neye göre, kime göre kolay olduğu herkeste farklı çünkü. Mesela LYS-1 de arkadaşım Tmci Lys-1 kolay dedi, ben zor dedim. O 45 net yaptı ben 70.25 Yarın fen sınavı var kendimi sizin yerinize koyuyorum. Bende üzüldüm beklediği netin altında yapan arkadaşlara sıkmayın canınızı lütfen vardır bunda da bir hayır.

• google a halka yönelenler şiir topluluğu yazdım bana
    Bunu mu demek istediniz? hakka yönelenler şiir topluluğu diyor:D
  • beyler sayısalım ;
    Edebiyat : 30.25 (hiç bişey bilmiyordum eserler falan komple boş sayılır daha önce duyduğumu işaretledim sadece)
    Coğrafya : 23
  • Halka yönelenler mevzusu ismen kafa karıştırdı heralde, bunun yerine Toplumcu Gerçekçiler dense böyle sorunlar yaşanmazdı. Her sene bir şeyin ismini değiştiriyorlar kafalarına göre, genelgeçer kanı neyse onu kullansanıza işte nedir bu inat.
  • ...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyLine. -- 29 Haziran 2012; 22:01:20 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 23 Haziran 2012; 17:26:48 >
  • Garipçiler 1940 yılından sonra şiire başlamıştır arkadaşlar. Halka Yönelenler'in diğer ismi Toplumcu Gerçekçiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Garipçiler 1940 yılından sonra şiire başlamıştır arkadaşlar. Halka Yönelenler'in diğer ismi Toplumcu Gerçekçiler

1936 da orhan velinin şiir yazması bunu değiştirmez mi
    ya da melih cevdetin varlık dergisinde şiirinin çıkması
  • Şu hangi şiir farklı bir topluluğa aittir diyen sorunun cevabının mantığı neydi niçin cevap o ? + halka yönelenler naleti + sabahattin ali beni de ezdi geçti , hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_35

aklım bir soruda takıldı yardımcı olur musunuz
     LYS-3 Ana Tartışma Konusu ( hatırladığınız sorular? soruların zorluk düzeyi yorumlarınız vs.. )

bu soruda 1923-1940 arasında şiir yazan diyor bu yıllar arasında topluluk kuran demiyor yanılıyor muyum bu düşünce ile garipçileri işaretledikten sonra sildim :(

aynı soru benimde canımı sıktı topluluk oluşturmuşlar deniyor öz şiirciler topluluk oluşturmamıştır hepsi ayrı ayrı yazmıştır çözdüğüm soruda böyle dediği için direk işaretledim yanlış çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

quote:

aynı soru benimde canımı sıktı topluluk oluşturmuşlar deniyor öz şiirciler topluluk oluşturmamıştır hepsi ayrı ayrı yazmıştır çözdüğüm soruda böyle dediği için direk işaretledim yanlış çıktı

çok merak ediyorum serbest şiirciler kimler biri çıkıp arkadaş bunlar bunlar serbest şiircidir bu yıllar arasında şiir yazmıştır desin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

quote:

çok merak ediyorum serbest şiirciler kimler biri çıkıp arkadaş bunlar bunlar serbest şiircidir bu yıllar arasında şiir yazmıştır desin

pek zannetmiyorum ama inşallah iptal edilir yanlışımız azalır

• Denemelerde 2-3 yanlış çıkarırdım bugün edebiyat 2 boş 13 yanlış coğrfaya 6 yanlış

Çok zor sorular vardı çok da salaklık yaptım ortaya bu çıktı
  • Bi şey sorcam gecen yıl tm1 ıle tm2 de 450 puan sıralama olarak kac bıne denk geldı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barcassi

Bi şey sorcam gecen yıl tm1 ıle tm2 de 450 puan sıralama olarak kac bıne denk geldı ?

tm1 1300
    tm2 1000
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.