Şimdi Ara

Lys 2.yerleştirme ve kesin sonuçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuyu lys'ye girmiş kuzenim için açıyorum.Biz kesin üniversite puanlarını ne zaman öğreneceğiz ve 2.3.yerleştirme diye birşey var mı(1.de yerleşirsek 2.ye başvurabilir miyiz)?.Birde ortalıkta bir dedikodu var kontenjanlar
    artacağı için sıralamalar 5-10bin oynar diyorlar sizce durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper_town -- 18 Temmuz 2010; 20:30:56 >

• Eğer 1. yerleştirmede açıkta kontenjanlar kalırsa 2. yerleştirme olur ki büyük olasılıkla olur. Fakat 2. yerleştirme son yerleştirme oluyor, yani 3. yerleştirme yapıldığını hatırlamıyorum. 1. yerleştirmede bir yere yerleşemeyen adaylar 2.'ye başvurabiliyor.

Üniversitelerin bu yıla ait taban puanları ta 1. yerleştirmeden sonra belli olur. (Ağustosun ortası diyelim.)

Kontenjanlar artacağı için bölümlere son yerleşen adayların sıralamalarında bir miktar düşüş olur. Diğer alanlardaki durumları bilmiyorum; ama sayısalda ilk 40000-50000'de olsa olsa en fazla 5000'lik gerileme olur, daha altındaki yerlerde daha fazla düşüşler yaşanabilir. Bunu 2008 ile 2009 arasındaki farktan söyledim. Ama genel olarak 5000-10000 civarı düşüşler yaşanacağını söyleyemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 18 Temmuz 2010; 20:42:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.