Şimdi Ara

Lyrics videosu yaptım bakarmısınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tamamen hobi amaçlı Sony Vegas ile uğraşıyorum. Dans mon quartier şarkısını çok seviyordum ve orjinal sözleriyle Türkçe çevirisi aynı anda yoktu, neden ben yapmıyorum diyerek 30-45 dakika (tam hatırlamıyorum) gibi bir süre uğraşarak bu videoyu yaptım, 2 dakikalık videoya göre çok gelebilir fakat arkaplan arama, font arama, çeviri arama gibi şeyler uğraştırıyor. Bu arada sözleri ben çevirmedim sadece internetteki sözleri video şekline getirdim, videonun açıklama kısmında kaynaklar bulunuyor. Bana katkıda bulunmak için 1 kez izlerseniz yeter, like'da gözüm yok zaten resmi bir şey değil hobi amaçlı :) Teşekkürler.

• Müziği beğenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Ward-Prowse

Müziği beğenmedim

Anlıyorum, peki videoyu eleştirirmisiniz? Yazı geçişleri, yazı boyutu, kalite vs.
  • miş miş şeysi değilmi ya bu :O
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathOrLife7

miş miş şeysi değilmi ya bu :O

Evet onun orjinali hocam
  • Bu video kullanılamıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatmehit -- 16 Eylül 2015; 20:45:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatmehit

Bu video kullanılamıyor?

Hocam mobilde açılmıyor video, galiba telif hakkı olduğu için :/ PC'de deneyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • font, arkaplan vs basit olmuş. orjinal video üstüne yapsan daha iyi olabilirdi.. altta Türkçe üstte Fransızca güzel olurdu. kendi videomdan örnek vereyim

en güzeli karaoke ama çok uğraştırıyor
    alttakide benim yaptığım video

https://www.youtube.com/watch?v=r2KH0igjRSw

not: ingilizce şarkıya, videolu çeviri yapınca telif hakkı yiyor deneme bile

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• quote:

Orijinalden alıntı: K i R i K a Z e

font, arkaplan vs basit olmuş. orjinal video üstüne yapsan daha iyi olabilirdi.. altta Türkçe üstte Fransızca güzel olurdu. kendi videomdan örnek vereyim

en güzeli karaoke ama çok uğraştırıyor
    alttakide benim yaptığım video

https://www.youtube.com/watch?v=r2KH0igjRSw

not: ingilizce şarkıya, videolu çeviri yapınca telif hakkı yiyor deneme bile

Hocam resmi bir klibi yok YouTube'de, o yüzden böyle yaptım. Ama sizin yaptığınız tarzı daha çok beğendim bir daha hazırlayacak olursam bende o tarz yapacağım sağ olun

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Youtube yerine farklı bir yere atsaydınız keşke.Bu arada yine kısa sürmüş sizinki benim yarım günümü aldı 4 dakikalık şarkı.Mobilim, bende de şarkı açılmıyor.Bilgisayara geçme imkanım da yok ama videoyu beğenirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.