Şimdi Ara

Lydsto R1 Temizlik Robotu (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.541
Cevap
44
Favori
152.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normal takıldı ise fırça kapağının yere sürtmesine imkan yol ki.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

O kapak robotu ters çevirince daha dışa çıkıyor oynuyor yani Ali abi birde kapak üstünde iki tane ufak kauçuk var sağ ve solda onlar sürtüyor sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    Oynadığını biliyorum, hareketli olması o yüzden zaten ama yine de yere sürtmemesi lazım.
    Bence firma ile görüşün.

Kesin emin değilim yere sürttüğünden ama eğilip baktığımda yere çok yakındı birde fırça temizliğinden sonra sürekli o sürtme sesini çıkarması çok garip geldi kapak zaten tek şekilde takılıyor gibi abi onu yanlış takma ihtimali var mı bilemedim bir resim ekleyeyim bakabilir misin ? Konumu normal mi ?

Lydsto R1 Temizlik Robotu

• Haritalar arası geçiş nasıl olacak.kayitli haritalardan ikinci haritayı seçiyorum yükleniyor deyip bekliyor duruyor.birde üstteki resimde harita oda oda güzelce çıkarmış bende salonla yatak odasını bir çıkarıyor.bunu oda oda nasıl çıkartıririm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • indiana79 İ kullanıcısına yanıt
    Harita düzenlemede alan ekranın altındaki alan kombinasyonu bölümlerinden düzenleye bilirsin

Lydsto R1 Temizlik Robotu
  • bageera kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Harita düzenlemeden haritam dan istediğim haritayı nasıl seçebiliyorsunuz.ikinci haritayı ana harita yapmak için üstüne tıklıyorum imleç dönüp duruyor ama harita değişmiyor..

• Merhaba herkese. Bizim cihaz bir türlü evin haritasını kayıtlı haritalara atmıyor, yeni ortam haritası olarak görünüyor. Acaba ben mi beceremiyorum, yoksa yapmam gereken birşey mi var? Hergün bu harita üzerinden otomatik temizlik yapıyor ama.. Lydsto R1 Temizlik Robotu

• Roxalanne kullanıcısına yanıt

Haritalamayı kayıt ederken bazen takılı kalıyor ve haritayı kaydetmiyor. Haritayı silip tekrar haritalandırma yapmanız lazım.

Benim kaydettiğim 2 harita arasında geçiş yaparken de takılıyor bazen, umarım güncellemeyle çözülür bu sorunlar.

• Uygulamanin geliştirilmesi kesinlikle şart ve ondan daha önemlisi geliştirmeler yapilincaya kadar da şuanki hatalarinin giderilmesi daha önemli .

• Arkadaşlar sadece o siyah kauçuğu söküp deneyen oldumu ses konusunda merak ettim.

Evet, ses kayboluyor tamamen

Evet Ali abi bende denedim dayanamadım :) dediğiniz gibi ses falan kalmadı.

Kısa kısa deneyimlerimden bahsedeyim.

Robot çarpma konusunda düşündüğümden çok daha hassas hafifçe dokunuyor sadece kardeşimde s5 max var kesinlikle daha sert çarpıyordu belki onun cihazıyla alakalıdır bilmiyorum.

Mop yaparken su haznesi dolu olmasına rağmen ilk başta su yetersiz uyarısı verdi ama silmeye devam etti yazılımsal olabilir belki Ekay bir kaç moplamadan sonra düzelir dedi ama bakalım zamanla tecrübe edeceğiz.Mop performansı bizim için gayet iyi.

Mop sonrası zemine koyulan su ile teması kesen silikon aparatlardan da olsa güzel olurmuş.

Toz toplama ünitesi olması çok büyük rahatlık boşaltma toz vs uğraşmıyorsunuz.

Sürtme sesi ve bir kaç yazılımsal sorun dışında cihazdan oldukça memnunuz.Ekay da her aradığımızda detaylı bir şekilde yardımcı oluyor cihazın arkasında duruyor bu da çok önemli bir ayrıntı.

Herkese keyifli forumlar , cihazlarıyla mutlu mesut sorunsuz bir birliktelik dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 25 Nisan 2021; 17:49:38 >

Beğenmenize çok sevindim.

Ben de sorunların kısa zamanda giderileceğini düşünüyorum.

İyi günlerde kullanınız.

Bilgi birikiminizi ve tecrübelerinizi bizlerle paylaştığınız için tekrardan çok teşekkür ederim sizin incelemeniz ve olumlu yöndeki söylemleriniz cihaz tercihimizde çok etkili oldu.

Estafirullah, bildiklerimin bende kalmasını bir anlamı yok. Herkez görsün bilsin diye de hepsirobot.com sayfalarına aktardım, orasını da sürekli güncelliyorum.

• Haritamda sorun yoktu. Problem yasamıyordum ama 2 gündür salonu bulamıyor. Kucağıma alıp salona bırakınca sorun yok işinj yapıyor.Neden salonu görmez oldu anlamadım.bu sorunu nasıl gideririz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Estafirullah, bildiklerimin bende kalmasını bir anlamı yok. Herkez görsün bilsin diye de hepsirobot.com sayfalarına aktardım, orasını da sürekli güncelliyorum.

Merhaba, Toz torbası bittiğinde nasıl temin edeceğiz. Selamlar.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.