Şimdi Ara

Lydsto R1 Temizlik Robotu (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.541
Cevap
44
Favori
152.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de aynı sebebpten bu markayı aldım ama eklenmiyor.

Sanırım yazılım versiyonu 0.5.5 olanlarda olmuyor, Lydsto ya falan mı yazsak sacma bir durum.

• kumarika K kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun var.. Pili de var gosteriyor (ornegin %40) bir anda kapatiyor kendini.. Dugmeye basili tutarak aktif de olmuyor… El ile sarja goturup dokundurunca sarj olmaya basliyor ve sonra tusa basili tutarak tekrar acilabilir hale geliyor…

Eskiden atiyorum 1 saat sikintisiz supururken su an 15 dk dahi supurme yapamadan kapaniyor… Sarj istasyonunda sarjini maksimum %90 yapabilmis gosteriyor… Artik asla %100 e ulasmiyor…

Cihaz henuz 10 aylik… Son 2 aydir bu sorun mevcut…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OZGURCEL77 O kullanıcısına yanıt
    Hocam surec nasil ilerledi?

• eapantherea kullanıcısına yanıt

Net olarak batarya sorunu bu.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz icin tesekkurler hocam

Lydsto marka duo plus arac supurgesi de kullaniyorum, cihazlar disardan gorunus olarak, ozellik olarak guzel, ama icleri fos.. Gercekten sorunlu cihazlar ve garanti durumu guven verici degil malesef.. Keske xiaomi grubu aynidir mantigi ile lydsto almasaymisim, xiaomiler en azindan 2. Yilini devirince sorunlar cikarmaya basliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 28 Eylül 2022; 23:28:21 >
  • Merhaba Ali bey lydros süpürgeyi Nisan 2021 de aldım.ekay da aldım. Şuan batarya daha varken supuruken ayidwn kapanma durumu ve çevrimdışı olma durumu bizdede var.elimizle sarz ünitesine götürüyoruz.once güç geliyor diyor.aonra şarj ediliyor diyor.ekayla iletişime geçtim.temas yerlerini kuru ir beLe silin olmazsa servis işlemini başlatalım dediler.olmadi tabiki.servis işlemi baslicak.yazilanlari okuyunca batarya diye düşünüyorum.1.5 yıl geçtiği için sanırım batarya garantiye girmiyor.siz ne önerirsiniz ben servise gönderecektir.ama burayı okuyunca acaba batarya alsak düzelir mi diye düşünüyorum.birde uygulamada sarf malzemerin ömrü tükendi diyor.giriyorum sensör temizliği sıfırlanmış.temizliyip yeniliyorum 100 de 100 oluyor ama sonra tekrar aynı şeyi söylüyor.servis giderken kargo ücretini biz mi karşılıyoruz bilginiz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erhandefne E kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Söz konusun firmanın servis uygulamalarını bilemiyorum, ücretlendirmeleri hakkında bilgim yok. Ancak bataryalarını çok pahalıya sattıklarını biliyorum. Aniden kapanma sorunu genelde batarya eskimesini gösterir. Şarj kontakları sorunu değildir çünkü kontaklarda bir sorun olsa hem çok ısınırlar hem de batarya hiç şarj olmaz.

Saygılarımla

• Bizim bataryamiz %30ile%40arasina gelince süpürge kapanıyor aniden.bu seviyeye gelene kadar 60ile 70metrekare evi temizliyor. garantisi bitmeden servise yollayalım diyoruz genel bakımları falan yapılır diye düşünüyoruz.batarya değişiminde fiyata göre karar vericez.eger dediğiniz gibi pahaliysa hepsirobittan alırız.insallah daha kötü gelmez servisten.tesekkur ediyorum Ali bey.

• Erhandefne E kullanıcısına yanıt

Rica ederim, kolaylıklar diliyorum.

• ben serviste yaptırdım garantiye girmiyo dedi parasını verdim ama uyduruk bir neden sundu şimdi direk tüketici hakem heyetine baş vuracam eğer olmazsa avukatım sayasinde direk mahkemeye baş vuracam... sonucuda yazarım buraya

• nem eski bataryamıda aldım kesinlikle 1 tanesinde arıza var onu bulup değiştirecem oldu bitti.. başka süpürgelerde başıma gelmişti

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Hepsirobot yüksek kapasiteli pilin garantisi var mı hocam peki 2 sene içinde böyle bir durum olursa kullanıcı hatası demeyeceksiniz değil mi

• mehmet3807 kullanıcısına yanıt

Hiç bir batarya üreticisi 2 sene garanti vermez bir sarf malzemesine.

Bizim üretimlerimiz de, dünya geneli gibi, 6 ay garantilidir.

• husel0000 kullanıcısına yanıt

Bu yöntemi sık sık öneriyorsunuz ama yanlış ve tehlikeli bir durum bu. Aynı seriden, iç dirençleri aynı olmayan bataryalardan değişim yaparsanız yakın hücreler kullanım sırasında aşırı ısınabilir ve sonu yangına kadar gider.

Batarya ciddi iştir, benden söylemesi.

• Herkese iyi günler...Lydsto r1 robot süpürge çalışmaya başladıktan birkaç saniye sonra duruyor ve cihaz çevrimdışı gözüküyor.Elle şarj istasyonuna götürünce birkaç saniye sonra güç bağlantısı sağlandı şarj ediyor diyor.bu durumda ne yapmak gerekir bilgisi olan var mıdır.Şimdiden teşekkürler....

• yamas Y kullanıcısına yanıt

Batarya sorunu. Bir yılı geçen bir çok Lydsto ve benzeri serilerde bu görülüyor.

• 6 ay garanti veriyor benim bildiğim

• yamas Y kullanıcısına yanıt

fabrika ayarlarına dön cihazdan bir dene

• husel0000 kullanıcısına yanıt

fabrika ayarlarına döndüm 10 saniye daha fazla çalıştı yine durdu..

• lydsto r1 evde olmadığımızda uzaktan komuta edebiliyor muyuz modem üzerinden

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.