Bugun Partyde arkadasın bırı sureklı sd wurmasına ragmen mana kıpırdamıor tabı ben mrk eder we atlarım bu nasıl oluor die we sılahı qorunce sadece susmak kaldi
z4'de bunun +7'si vardı manası hiç azalmıyordu sd atarken
Yaaa güzel cvp vermiş demi kanka
OhOhOh 80Mp recover ve tek et 17 de str bonus müthiş yaa
o adam sd ye benzeyen baska skill vurmasın? cunku o silahta 94 int var wariror adamda ne isi var 94 intin bi tek priest kullanabilir ki zaten onlarda sd vurmaz
bılemıorum ama elınde de qordum ınt basmıstır herhalde !
quote:
Orjinalden alıntı: MiracH_Tr
bılemıorum ama elınde de qordum ınt basmıstır herhalde !
Haklısın. Adam zaten barbardı hatırladığım kadarıyla. Str'yi fulleyince HP yerine INT'e vermiştir...
o adam sd ye benzeyen baska skill vurmasın? cunku o silahta 94 int var wariror adamda ne isi var 94 intin bi tek priest kullanabilir ki zaten onlarda sd vurmaz
kanka görmüomusun str için 71 istio
reduce basılıo galiba sword of death gibi öle kulanıodur
onu kullan warrior resimde gorunenmi ? lvl kaç onun ? bende kullanamaz onu sana oyun yapmış, çünkü statları şimdi tam hatırlamasamda chitin set giydiğine göre 90 hp var. elinde raptor olduğuna str full değildir.
kalanını siz araştırın
Bende onun +5 ibi satmıştım priest için ideal ama Warrior için saçma ...
quote:
Orjinalden alıntı: ToTeM
Bende onun +5 ibi satmıştım priest için ideal ama Warrior için saçma ...
öyle düşünme bence warrior için müthiş birşey şu an diezin sağlam warriorlarında moda neden dersin bi warriorun vs içinde zayıf kaldığı tek nokta manadır mana bastığı için kolay yatar ama bir vs desin ve sürekli hp pot basıyorsun manayla ilgin yok ilk z4 te gördüm bunu... int istiyor ama str bonusu olduğu için kaybını azaltıyor diğer elinede toto +8 çekince değme keyfine 70- bir adam glarfisti ve rebelde20 yi bu yolla mucuk mucuk diye öpüyor çünkü rebelde mana bastığında o hp basıyor ve rebeldeden daha avantajlı oluyor tabii atacktan kaybı olcak ama bana seçim şansı verseler lycoan hammer derim bir dk size videoyu veriyimde görün adam yanına 7 -8 tane soul alıyor styx , sweep mana vs vs lere karşı
video yu izleyenler ne demek istediğimi anlayacaktır
edanada bendede ole bisi war dı mp azalıyo ama cok az ama atac duusktu
Bahsettiğim video buydu işte z4'ün videosu
111 mb
unutmanın adamın dıger elınde toto +7 yada +8 olması lazım :)
attack ztn sol elde olcağindan cok önemli değil ama +8 olması lazim zaten çift el kullancan bi de lvl lazim attack cok düşmesin diye bide bu club warriora attack verirmi ki ?