Şimdi Ara

lycaon hammer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakadaslar lycaon hammer +6 aldım diger elımdede +8 toto var dk ya 3.5 k cakıyorum ama bana gerı donen mana 100 oluo neden acaba bılen varmı (mp recovery 80 var lycaonda)

• La Biliyonda Niye Soruyon..Mp Recovery...
    Gelen Geçen Dk'Ya Çakıyo ^^
  • normalde dmg nin %80 geri gelmesi lzm ama bug fln mı
  • geri dönen mana toto ile vurduğun dmg e diil hammerla vurduğuna göre olur benim mantığımla...
  • hammerle ne kadar vuruosan onun %80 i mana olarak gelir
  • % 80 i deıl ıste %10 u donuyo
  • şu anda bug var, recovery 10 olarak calısıyor, yeni patchde düzelir sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +6 lobo hamer,lupus,skul,lycoan
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geri gelecek 100 kadar mana için. 100 lerce damageyi feda etme. cıker alinden lycanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertaridis

şu anda bug var, recovery 10 olarak calısıyor, yeni patchde düzelir sanırım.

inş düzelir yoksa satıcam zaten atagımı baya dusurdu ama mana hıc gıtmıycek olsa satmam 80 e kasmaya karar verdım onumde daha 9 lvl var cok mana gıdıyo
  • Normalde hiç gitmemesi lazım 3000 vurduğunda 2800 mana gelmesi lazım zaten howlingle 400 mana gidiyor manan lycaon hammer ile asla düşmez herhangi bir problem yoksa bug varsa denemedim bilemicem ama eskiden çok warrior görürdük vs de sadece hp pot içip howling çalışan çok güzel itemdir bug olduysa ticket at düzelir belki(alala)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.