Şimdi Ara

lvl 76 shadow build önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Betadayken oyunu oynuyordum şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum lvl 76 shadow var passive reset'i var. Pahalı gear'e dayanmayan bir build önerebilir misiniz ? CI olursa iyi olur mevcut gearlar ES hep.

• ES kullancaksan ilerde en cok ES kaynagı olarak yine ES li bir chest giymen gerekecek. yoksa baya bir es (can/hp) kaybın olacak. ES li chest ise genelde mavi soketli oluyor. bu sebepten ES giyeceksen okcu yada melee dps tarzı birsey onermem. bunun sıkıntısını ben cektim baya. kırmızı yesil soket gerekiyor ama ES gearda ozellikle 5-6 linklerde sıkıntı oluyor , soketler paso mavi oluyor.

sen en iyisi spell kullancak bir karakter yap. (okçu da yapabilrisin, chesti evasion/ES li secersin ama yinede soket rengi ve ilerde kullancagın özellikle unique chestin soket rengi sorun oluyor)

ES + spell olacak bu ikisi tamam. şimdi shadowun çevresinde bolca crit var. crit üzerine gidersen rahat edersin gibime geliyor.

ice spear yüksek crit sansına sahip. crit multi ile desteklenirse saglam birseyler cıkabilir.

totem ve summoner talentlerine shadow uzakta. bunları da eledik. (buralara ulasabilirsin ama gereksiz cok talent kaybın olur)

ice spear crit buildi öneririm.

ilerde shav ile low life bonuslarından da yararlanabilir ve yine shav sayesinde 4 aura acabilirsin.

• Çok teşekkürler, çok güzel açıklayıcı ve mantıklı yazmışsınız. O zaman şimdi sırada Shadow için ice spear crit buildi bulmak :)

Edit: Şöyle bir build buldum;http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/710866

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 10 Şubat 2014; 14:21:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.