Arkadaşlar Horde karakter açıp 70 e doğru ilerliyorum.Alliacne karakterim 70 idi.Şimdi benim düşüncem lvl 70 olunca 1 ay paso savaşlara girip gladyatör setinden düzebildiğimi düzmek.Sonrada dung. yapmak.Benim bu fikrimi mantıklı buluyormusunuz bulmuyorsanız veya önereceğiniz lvl 70 stratejisi varmı.Teşekkürler...
27k honora silahları almanı tavsiye ederim
Şu an arena sezon 1 setleri av de honor farm yapılarak çok rahatça toplanabiliyor. Ben sadece pvp oyuncusuyum o yüzden pve ile pek ilgilenmiyorum ama sadece akşam oynayarak günde 5k honor rahat alınıyor. Haftasonu feda edilip full honor kasılırsa günde rahat 10k honor alınabiliyor ki. 1 ayda tüm set ıvır zıvır toplanabilir.
o zaman zindanlarda rep kascağıma 1 ay sırf üst başımı tamamlayıp ölemi zindanlara gireyim sizce?
Benım altta suan 35k honor var(62)70 olunca dırek swordları alıcam ve pve ye donucem.Bence pvp 2. planda.
biride 70 e kasma stratejisi verse ne iyi olur
gladiator set ile pve yapamazsın ama. resellience, hp vs. pvede geri plandadır. crit, hit, spell damage gibi özellikler daha ön plandadır ama gladiator setlerde de bu özellikler yeteri kadar bulunmamaktadır. gladiatorunu yine kas ama onu pvp de kullan. pve içinde crafting itemleri ve bagde ile alınan itemleri kullan.
lvl 60 olundugunda set toplamak ne kadar mantıklıdır sızce arkadaslar? 60 da hıcbısey almayıp 70 e honor kasamak dahamı mantıklı?
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
lvl 60 olundugunda set toplamak ne kadar mantıklıdır sızce arkadaslar? 60 da hıcbısey almayıp 70 e honor kasamak dahamı mantıklı?
evet
warriorsan mesela dediğin iyi gibi. pve olayında ilerleyeceksen ama yavaş yavaş mesela karazhan prequestleri gibi başla ki bunun için dungeonlara takılman lazım.
Gladiator seti alıp pve yapma mantıgı nedir anlamıyorm. Normal sonrada heroic zindanlara girip cıkarsın surekli. Ultra sıradan bi mavi item bile gladiatorun bir parçasından daha iyidir pve için. Stamina ve resi den baska birşey yok sonucta gladiatorde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme