Şimdi Ara

lvl 59 andream magesinde neler olmali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lvl 59 andream magesinde neler olmali ( ust bas takılar sılahlar )
    maneste flame mage ne kadar is yapabilir.
    crimson giyilmelimi yoksa papermi takılmali
    maneste paper dd helmet 25 varmıdır.

tesekkkurler.

• kesinlikle pet olmalı yada yarı pet flame lr olmalı bence dd olmazsa olmaz +7 crimson set hp basılı +7 elixir görev takıları idare eder
  • DD bulamassan defance veren takılar tak.. kesinlikle pet giy... bide nerden bulursan bul kekury belt bul... hem 30 defans verio hemde dodging %30 cok işine yarar
  • Is yapabilirde yapamıyabilirde..
    Senin mage kullanmana bağLı.
    +7 crimson dd/15 olursa süper olur.
    Human olma derim ezilirsiniz.
    Sen bilirsin.
  • en zevk veren mage paper mage dir bunun aksini idda edicek adam yok ama bi şartla dd olması şart paper dd yoksa bile paper mage olmaya devam edebilirsin ama para lazım biraz dual flame ring taktığın anda eline ss vb. bi kalkan aldığında asaslar için kolay lokma olmaktan çıakrsın bence kesinlikle paper ol hele dd 25 buldunmu int mint uğraşma zati complete giymedikten sonra intci olsan neolur paper mage in thornu yeter yaaa :D nese benden bukadar dediğim gibi bence kesinlikle paper
  • iyide herkes dd diyoda... warriorlarda saglam vurur be kardesim... turst var onlardada 55 de acılıo... seri seri sağlam cakıo... birazda kullanana baglı değilmi olay? bana 80 lvl mage versen ful sağlam itemli mesela ben onunla 60 lvl assasa yatarım:D
  • su an paperim
    +8/15 hp paper set
    gorev takıları avr
    ayrıca hp ve mp +7 takı setım var
    ayrıca mp +7/12 setımde var
    staf sımdılık wizard +8 flame
    yan skilimde light.

dıyorumki sizce
    takıları +9 hp yapsam woood +9 da alsam biseyler yapabılırmıyım.
    35 54 57 kagıtlarım da hazır.

bu arada ılk mage charım bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 24 Ocak 2007; 4:12:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence kesin ve kesin 112ınt yani yarı paper yarı ınt
    1. dd25 yok paper için

2.112ınt olursan hem dd25 alabilirsin hemde wreth of erenion+7 alabilirsin
    3.+8 hp 15 olsun. linen yani 88 100ınt isteyen elbiselerden
    4. takılarıda hp ve defans veren olsun unig alacaksan defans ve hp weren olsun
  • mage takım oyuncusudur düzgün işi bilen adamların partysinde olman lazım tek başına hiç bişi yapamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: P4T®0N

mage takım oyuncusudur düzgün işi bilen adamların partysinde olman lazım tek başına hiç bişi yapamazsın

katılıyorum andreamda nowa town yapamayacagına göre en güzel birlikte pusu yapabilirler.
    1 asas 1 buffer 6 mage 57 54 52 35 hangi asas bunlara dalıp salam cıkabilir ki? bide 6 mage de
  • Ardream mage i dediin pet olur. Lr veya ice olur. Neden dersen arrdraem de en çok asas vardır ve 62+ olmadıgı sürece asasların resistansı düşüktür. Yani çok kolay kitlersin yavaşlatırsın. ama paper olursan dd de bulamazsın çok zorlanırsın. +7 crimson set +7 crimson dd görev takıları +7 elixir veya glacier erenion veya lightning erenion artık ne olmak istiyosan. Böle olursan çok salam olursun ve kimse seni yıkamaz. Partiyle dolaşırsan çok güzel np kasarsın. Yanında 1 asas olsa çok güzel olur. Paran varsa EP CE falanda alırsın. Paper olacaksan ske belt falan lazım bide flame ring falan çok masraflı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiboNucLeicAcid -- 24 Ocak 2007; 4:20:53 >
  • iyide Yari int demissin kardesim... o zaman damagesi cok duser... patriot un dediği gibi.. mageler topluca iş yapar.. vs lerde cok cok ii itemlerin olması lazım... +9 hp set seni cok ksar olursa da super olur. ama soyle bir durum var... 59 lvl de olsa assasların inanılmaz bir damage özelliği var ... bide gorunmezlik basıp kostugunda sen daha ne oldugunu anlamadan yatarsın... sadece spike deil turst ve pierce inanılmaz hp goturuo... ilk onlemi assaslara al.... yani DD bul
  • flame buz ol +9 wood al full +9-10 healt tak kardeşim beyler kimi yarı paper kimi pet demiş kaçınız mage kullandınız ? :S bu adam 59 lvl mp namına bişi yok :S
  • Diesde eski bir arkadaşımın borcu wardı. aldım ve ardream için bi mage yaptım sayayım itemları. ;

Flame Ring [Dual]
    SS +0
    White Silver Earring
    +7 Elixir
    +7 Crimson Set + +7 DD Crimson
    +9Hp earring
    Geriside quest takıları. daha lvl 50 oldu :D bakalım.
  • paper olursan kendi base inde çok ziyarete gelirler seni
  • sımdıye kadar yazılanları okudum.
    soyle bır sey kafamda olustu.

npc lerde satılan gıysılerın 3 cu derecesının +8 ni bassam yada satın alsam.
    takılarıda +9 hp yapsam. dd +6 filanda bassam elimede +1 salamander alsam. bırde kekuri belde kafayı taktım onuda alsam. galaksier ilk sikill yan skillde light olsam sizce nasıl olur arkadaslar ?
  • kekuri belin somut yararını gören varmı :D
  • yani andream da 200ac 1500buff o da lüxtür. yani adam utanmadan 960buff veriyo paper olursan cok kesilirsin dd25 yok ne yazıkki . bence 160ınt werip o kadar mp harcama ınt a 112 ınt ben de kulanıyom mage andrema dada kulandım. bi kere defans olarak paperlar cok ezik. hem dd25 de yok arkanda gizlice gelen bi asasın spike belki de thrust combosu ile yıkıldın:S
    112INT oL WOE+7 LİNEN SET+8 HP /15 TAKILARDA HEALT WE DEFANS WERENLERDEN OLSUN
    BU KADAR
    ARKlar neden andream da ınt mage ısrar ediyosunuz lwl 70 üstü olursunuz mp kaybını önlersiniz ama 59lwl bi magenin mp kaybını nerden saglayacak?? anca ınt mageden tp ci olur andreamda kardeşŞ TP işini görem diyosan partynin pet ol:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: gilindere

yani andream da 200ac 1500buff o da lüxtür. yani adam utanmadan 960buff veriyo paper olursan cok kesilirsin dd25 yok ne yazıkki . bence 160ınt werip o kadar mp harcama ınt a 112 ınt ben de kulanıyom mage andrema dada kulandım. bi kere defans olarak paperlar cok ezik. hem dd25 de yok arkanda gizlice gelen bi asasın spike belki de thrust combosu ile yıkıldın:S
    112INT oL WOE+7 LİNEN SET+8 HP /15 TAKILARDA HEALT WE DEFANS WERENLERDEN OLSUN
    BU KADAR
    ARKlar neden andream da ınt mage ısrar ediyosunuz lwl 70 üstü olursunuz mp kaybını önlersiniz ama 59lwl bi magenin mp kaybını nerden saglayacak?? anca ınt mageden tp ci olur andreamda kardeşŞ TP işini görem diyosan partynin pet ol:S

WOE+7 nedir ?
    linen set dedıgın galiba 2 ci derece ezık gıysileri ?
    112 int ile hangi staffları kullanabilirim ?
    +5 +6 dd defans helmetler kac int istiyorlar ?

zaten 960 buf verıp andramda takılan bufferın anlını karıslayım ben onun partysınde 1 dakka durmam bıle. ya otururum 1500 200 verılene kadar yada cıkarım partden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 24 Ocak 2007; 4:45:08 >

• bence ardream çarı kesinlikle ilk skili flame olmalı

şahsen ben mage açsam ilk skilim flame olurdu 2. yi büşünmek gerekir.
    flame olursan damage ler daha yüksek olur , en önemliside boss kesmen için en etkili seçenek

diğer türlü glaci,ve light bunlardan biri olursan ;
    senin adam alman çok zor , ws lerde çççoooook çok zor , ancak partydekilerin yada dışardakilerin kesmesine yardım cı olursun (yavaşlatarak ve kitleyerek)

sonuna kadar flame (yan skill olarak da kitlemek mi istersin , yoksa yavaşlatmak mı )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.