Şimdi Ara

lütfen yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu sene ikinci kez ygs-lysye girdim .fakat geçen sene mflerim hesaplandı.ilk senemde kazandım fakat bazı nedenlerden gidemedim. bu sene tekrar hazırlandım fakat bazı bunalımlar geçirdiğim için dershanesiz hazırlandım . bu seferde mf puanlarım hesaplanmadı . şimdi yine tutan yerler var ygsden ama hiç okumak istemediğim bir bölüm . bir sene daha kalıp tekrar hazırlanmalı mıyım. yoksa oraya gidip üniversite sınavına tekrar girmeli miyim. okurken girersem zorlanır mıyım . birde olmayacağını biliyorum ama çocukluğumdan beri tıp istiyorum . sizce bir şansım olur mu tıp için .nfikirler ve öneriler benim için çok önemli lütfen aşağılayıcı yorumlar yapmayın . teşekkür ederim şimdiden ...

• yardımcı olacak hiç kimse yok mu? lütfen çok çaresizim...
  • Tıp istiyorsan eğer,tıp için kalmalısın diyorum.
  • teşekkür ederim :) peki gidersem tıp yinede yapabilir miyim ? çünkü gitmezsemde etrafımdaki insanların aşağılayıcı bakışlarına maruz kalıcam ...
  • Moralini bozmak istemem ama tıp için insan üstü bir çaba göstermen gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl yani tıp kazananlar insan değil mi ? bence tıp zeka işi değil akıl işi . akılını kullanan yapıyor . çünkü zeka pratikliktir. bir sorun oluşmadan önce o sorunu engellemektir. sanırım kastettiğin zeka. ama ne yazık ki her tıpa giden zeki değil benim fikrimce yanlış mıyım ?. ya da yanlış mı anladım.
  • bir de ben tavsiye istedim git veya gitme gibi ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.