Şimdi Ara

Lütfen yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lütfen yardımcı olun
    İyi günler, garajımızda üç tane erkek yavru kedi buldum. Anneleri var iyi besliyor mu bilemiyorum biz annesini besliyoruz. Ayrıca kedilerin siyah olanı hariç iki beyaz gözleri kapanıp duruyor sanırım iltihaplı bunu annenin temizlemesi lazım diye biliyorum. Üşüyorlar sanırım. Sıcak su tulumu falan koyuyoruz ısınsınlar diye. Yürüyebiliyorlar gözleri siyah ama siyah kedininkinde hafif lacivertlik var. Kediyi elimle tuttuğumda kemiklerini hafif hissediyorum. Bir tanıdığımız 15 günlüğü geçmiştir dedi. Sütü biberonla veremiyoruz almıyorlar yani. Elime aldığımdada hemen bağrıyorlar . Annesi var diye hareket ettirmiyoruz ama garaj soğuk eve çıkarmak istiyoruz. Annesi üzülmesin, kediler gitti sanıp belki tekrar gelmez diye yerlerini değiştirmiyoruz. kaç günlük olduğumu nasıl ablarız? Bugün güneşe çıkarmayı düşünüyoruz kısa süreliğine çakaralım mı? Ne yapmalıyız? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 3 haftalık civarı olmalılar. Yavrularda Gözlerde lacivert ton zamanla değişir, doğal kalıcı rengini alır. Onlar birbirine sarılıp ısınırlar. Garaj Çok soğuk değilse yerinden oynatmayın. Anneleri onları zaten 1-2 haftaya başka yere taşıyacaktır. Şimdilik Annenin sütüne ve bakımına muhtaçlar o yüzden kesinlikle ayırmayın. Gözler için de başka bir rahatsızlıkları yoksa eczaneden gentavet göz damlası alıp, sabah akşam 2 kez göz çevresine 1-2 damla damlatabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 16 Temmuz 2018; 10:53:29 >
  • Merhaba bugün başka bir soru için foruma girdim. Bu soruyu sorduğumu unutmuşum bile. Bahsettiğim kedilerden birini araba çarptı diye biliyorum biri bu mahallede çok durmadı ama diğeri büyüdü ve evimizin içine yavruladı. Şimdi onun bebekleri de kocaman oldu. İlk cevap verdiğinizde teşekkür etmemişim ama şimdi teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.