Şimdi Ara

lütfen yardım!!!yapabildim mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ben overlock yaparak bu değerleri aldım sizce daha da arttırmam gereklimi bide bu intele oranla kaç ghz denk geliyor sölerseniz ve nasıl yapıldığını gösterirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.!!verdiğim değerler 10x 260 1.525v verdim arttırmalımıyım??yoksa düşürmelimiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udede -- 27 Aralık 2006; 16:06:35 >

• sıcaklık degerlerı nedir
    ?
  • overclock yaparken değerleri birer birer arttırr makinanın reset atmadığı değerler max seviyesidiirr zatenn öle uğraşmaa çokk taa artırırsan ilenciyi yakarsınn vallaaaa
  • tşkler arkadaşlar sıcaklık 30 derece diyor everest le bide benim şimdi sistemim intelin kaç ghzına denk geliyor nasıl hesaplandığını söylerseniz sevinirim.
  • 2599Mhz ? 2.5Ghz

core speed i ghz e çevir eşittir intelin ghz i zaten ghz bellidir intel amd diye değişmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: aXy - uGr

2599Mhz ? 2.5Ghz

core speed i ghz e çevir eşittir intelin ghz i zaten ghz bellidir intel amd diye değişmez

ben onu demedim kardeş benim 3200+ idi overlock yaptım yukarıda onu soruyorum bilmem 9 iş parçacığı varya nasıl hesaplanılıyor overloctan sonraki hali yani bide overlock bu kadar yetermi artık arttırayım mı yoksa düşüreyim mi?? lütfen yardım bu şekilde kullanıyorum patlamasın makina
  • kaba bir hesapla 600 mhz artış var.sen 3200 ün üstüne koy.3800 olur.yani intelin 3800 ü diyebilirsin.fakat sana diyeyim intelin pentiun 4 üne göre yinede daha performanslı olur.super pi testlerini karşılaştır.seninkiyle aynı saniye verene bak.sonrada mhzlere bak.kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel değerlere çıkmışsın tebrikler bu arada orijinal fanmı?sıcaklıklar nedir?
  • tşkler 32 33 derece falan THERMALTAKE TR2 M14SE (A4014) AMD ATHLON 64 / 64FX İŞLEMCİ FANI ile yaprım yani 20 ytl ye almıştım bayaa ii soğutuyor hepsiburada.com sipariş vermiştm herkese tşkler saolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.