TOSHIBA SA10-S403D model diz ustu bilgisayarim sorunsuz calisirken wifi kartini tanimamaya basladi. XP guncellemelerini duzenli olarak yapmiyordum. Ondan kaynaklanacagini dusunup sp2 yi ve ardindan sp3 u yukledim. Fakat bilgisayar birden kapanmaya basladi ilk baslarda kapanma suresi iki dakika kadar iken giderek kisalmaya basladi. Bende care olarak format atmayi dusundum faka xp yukleme CDci yuklemeyi tamamliyamadan bilgisayar gene kapanmaya basladi. Virus olabilecegini dusunup hddyi sokup baska bi bilgisayarda formatladim ve geri taktim fakat bilgisayarim hala acilmiyor.30 dak bekledikten sonra 15 saniye kadar acikkaliyor her sonraki acilista zaman kisaliyor son denemelerimde ise hic acilmiyor boot menuye girdigimde ayni sekil kendi kendine kapaniyor her 30 dakka ara ilie defalarca denememe ragmen bir sonuc alamadim. Bilgisi olan ve bana yardim edebilecek arkadaslara simdiden tesekkurler. Turkcem fazla iyi degil eger cumlelerimde anlayamadiginiz biyer varsa lutfen tekkrar sorun. bilgisayarimin modeli
TOSHIBA FR SA10-S403D MODEL NO: PSA10E-00KSH-FR
TESEKKURLER
Bilgisi olan yokmu lutfen yardim. Urasmaktan beynim durdu.